Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπέγραψε στη Νότιγχαμ ο Ανσαριφάρντ - "Παραμύθια" των Τούρκων για Γαλατασαράι
| 2018-09-11 17:44:00

Έσκασε! Εκεί υπέγραψε βασικός του Ολυμπιακού - Αποκαλυπτικό και καυτό παρασκήνιο

του Παναγιώτη Νικολάου
Έσκασε! Εκεί υπέγραψε βασικός του Ολυμπιακού - Αποκαλυπτικό και καυτό παρασκήνιο

Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεταγραφή. Ποιοι πούλησαν παραμύθι.

Το… σίριαλ με το μέλλον του Καρίμ Ανσαριφάρντ φαίνεται πως τελειώνει, με τον Ιρανό επιθετικό να καταλήγει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως ελεύθερος.

Την είδηση φέρεται να επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος γνωστοποίησε σε Μέσο του Ιράν ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο από την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ανσαριφάρντ τόνισε ότι θα παίξει στο σημερινό παιχνίδι της εθνικής του ομάδας κόντρα στο Ουζμπεκιστάν και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση του Ιρανού άσου παρουσιάστηκε να περιπλέκεται εξαιτίας φημολογούμενης εμπλοκής της Γαλατασαράι, η οποία φερόταν να ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Πάντως, το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει ότι τα σενάρια περί συμφωνίας του Ανσαριφάρντ με τη Γαλατά δεν είχαν βάση και ήταν… μυθεύματα τουρκικών δημοσιευμάτων αμφιβόλου εγκυρότητας.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι εν λόγω πληροφορίες δεν «έπαιξαν» σε κανένα σοβαρό τουρκικό Μέσο. Επίσης, σας είχαμε επισημάνει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ανησυχούν από τα «παραμύθια» των Τούρκων και πως ο Καρίμ θα κατέληγε στη Νότιγχαμ είτε τώρα είτε τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, δεν ισχύουν οι πληροφορίες που ήθελαν τη Γαλατασαράι να ζητά άδεια από τη FIFA για την πραγματοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής, μετά το τέλος της σχετικής προθεσμίας. Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα είναι η ένωση ποδοσφαιριστών Τουρκίας ζήτησε από την ομοσπονδία να τη θεσμοθετήσει προκειμένου να βρουν δουλειά διάφοροι παίκτες επειδή στη χώρα τους δεν αναγνωρίζεται περίοδος μεταγραφών για ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο αυτό, πολλοί στην Τουρκία υπέθεσαν και έγραψαν ότι η Γαλατά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την εν λόγω εξέλιξη και να κάνει προσπάθεια για να ζητήσει κατ’ εξαίρεση μεταγραφή ελευθέρου παίκτη. Πρόκειται όμως για πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της αναξιοπιστίας των τουρκικών ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι... έστησε το μεγάλο κόλπο ο Ολυμπιακός - Αντεπίθεση παντού! - Τι ετοιμάζουν Τίγρης και ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags