Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαράς ευαγγέλια στον Ολυμπιακό – Νοκ άουτ βασικό όπλο της Μπέτις
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-12 11:51:00

Χαράς ευαγγέλια στον Ολυμπιακό – Νοκ άουτ βασικό όπλο της Μπέτις

Sportdog Team
Χαράς ευαγγέλια στον Ολυμπιακό – Νοκ άουτ βασικό όπλο της Μπέτις

Ένα λιγότερο μπελά έχουν να υπολογίζουν οι Πειραιώτες.

Νοκ άουτ αναμένεται να τεθεί ο Καρβάλιο από την αναμέτρηση της Μπέτις με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Πορτογάλος μέσος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από την αναμέτρηση της Εθνικής Πορτογαλίας με την Ιταλία για το Nations League και δινόταν αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου με τη Βαλένθια, αλλά και το επόμενο (20/9) με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των Ισπανών, Κίκε Σετιέν καθησύχασε τους φίλους της Μπέτις πως ο Καρβάλιο δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά άφησε υπόνοια πως δεν ίσως δεν ρισκάρει τη συμμετοχή του:

«Μίλησα με τον Γουίλιαμ και μου είπε να μην ανησυχώ, διότι προφανώς δεν έχει τίποτα σοβαρό. Θα κάνει βέβαια κάποιες εξετάσεις, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα, αλλά αυτό που τον ενόχλησε δεν θα πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Έπαιξε δύο παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες. Η διοργάνωση αναγκάζει τους προπονητές να χρησιμοποιούν τους καλύτερους παίκτες του και αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για τους συλλόγους και ακόμα για τους ίδιους τους αθλητές», είπε ο προπονητής της Μπέτις στο Canal Sur Radio.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags