Facebook Pixel Η εθνική Σερβίας "πληγώνει" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Οι τραυματισμοί Πρίγιοβιτς και Βούκοβιτς
| 2018-09-12 21:26:00

«Εγκλήματα» σε βάρος Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Ζημιά για Μαρινάκη-Σαββίδη - Ποιος τους «κυνηγάει»

Sportdog Team
«Εγκλήματα» σε βάρος Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Ζημιά για Μαρινάκη-Σαββίδη - Ποιος τους «κυνηγάει»

Τρομερά κι απίθανα πράγματα με τις εξελίξεις στα δύο ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό πλήγμα με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο Σέρβος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους. Ως αποτέλεσμα θα χάσει τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Τσέλσι και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ζημιά έγινε για τον Πρίγιοβιτς αμέσως μετά την επιστροφή του από τα παιχνίδια της εθνικής Σερβίας κόντρα σε Λιθουανία και Ρουμανία για το Nations League. Ο «killer» του ΠΑΟΚ ακολούθησε την αποστολή της Σερβίας και μάλιστα έπαιξε για περίπου 15 λεπτά στο ματς της Δευτέρας με τη Ρουμανία. Γύρισε υγιής, όμως στην πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο αποκόμισε πρόβλημα.

Όπως την πάτησε ο ΠΑΟΚ φέτος, έτσι την είχε πάθει και ο Ολυμπιακός πέρυσι και μάλιστα σε παρόμοια χρονική στιγμή. Στις αρχές της σεζόν 2017-18 ο Γιάγκος Βούκοβιτς επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις της εθνικής Σερβίας και έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, χάνοντας σημαντικό κομμάτι της σεζόν.

Φαίνεται πως η εθνική ομάδα της Σερβίας αποτελεί… κακό δαίμονα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που χάνουν σημαντικά «γρανάζια» τους λίγο πριν τις πρεμιέρες τους στην Ευρώπη. Θυμίζουμε μάλιστα ότι πέρυσι ο Βούκοβιτς τόνιζε χαρακτηριστικά ότι έπαιζε με… ένα πόδι στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Σερβίας με την Ιρλανδία, όπου αποκόμισε το πρόβλημά του.

Τουλάχιστον φέτος έγινε καλύτερη διαχείριση με τον άσο του Ολυμπιακού. Ο Βούκοβιτς ακολούθησε μεν κανονικά την αποστολή της εθνικής του ομάδας παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση και οι Σέρβοι σοφά δεν τον χρησιμοποίησαν καθόλου στα δύο παιχνίδια. Πάντως,παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: «Δικαιώθηκαν» στον ΠΑΟΚ με τον... τραυματισμό του Πρίγιοβιτς - Γιατί «τσίτωσαν» οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags