Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά Καμαρά για Τουρέ και την καριέρα του στον Ολυμπιακό
| 2018-09-13 12:50:00

Ατάκα-φωτιά Καμαρά για Τουρέ και την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Καμαρά για Τουρέ και την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Θα δώσει τα πάντα για να βελτιωθεί.

Ο διεθνής μέσος από την Γουινέα παραχώρησε συνέντευξη στην Nova, λόγω της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και σχολίασε:

Για την εμπειρία του με την Γουινέα, την Εθνική του ομάδα: «Είμαι ευτυχής που εκπροσώπησα άξια την εθνική και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να προσφέρω τα πάντα».

Για το ότι έχει κερδίσει τους οπαδούς μέσα σε λίγους μήνες: «Νιώθω καλά είμαι χαρούμενος, θα κάνω τα πάντα για  να προσφέρω στον Ολυμπιακό και να ευχαριστώ τους οπαδούς μας που με αγκάλιασαν τόσο πολύ»

Για το στιλ παιχνιδιού του: «Μου αρέσει να έχω την μπάλα στα πόδια μου, μου αρέσει να τρέχω πολύ και να βοηθάω όπου μπορώ»

Για την ευρωπαϊκή εμπειρία και τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ που ακολουθούν: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε ένα  πολύ  δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Αστέρα και εκεί επικεντρωνόμαστε»

Είναι ο νέος Τουρέ; «Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στην ίδια μάδα με τον Τουρέ.Θέλω να εκμεταλλευθώ αυτή την συνύπαρξη και να βελτιωθώ αγωνιστικά»

Για ματς με Μπέρνλι και πόσο δύσκολη ήταν η πρόκριση: «Το πιο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να κερδίσεις εντός έδρας. Αυτό αυτό ήταν το απαραίτητο στοιχείο  για να πάρουμε την πρόκριση»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags