Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στον ΠΑΟΚ - Ο «φευγάτος» στέλνει μηνύματα και «μπλοκάρει» άλλους δύο
| 2018-09-13 20:00:00

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στον ΠΑΟΚ - Ο «φευγάτος» στέλνει μηνύματα και «μπλοκάρει» άλλους δύο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στον ΠΑΟΚ - Ο «φευγάτος» στέλνει μηνύματα και «μπλοκάρει» άλλους δύο

Αν γίνει το... αστείο κα φύγει, θα τρελαθεί η εξέδρα. 

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ επέστρεψε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Πέλκα και μάλιστα αυτή την φορά μετά από δηλώσεις του ίδιου του παίκτη.

Ο Έλληνας άσος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη όχι μόνο επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr περί πρότασης της Φενέρμπαχτσέ για την απόκτησή του στον Δικέφαλο, αλλά σημείωσε πως και τα χρήματα ήταν πάρα πολλά, σχεδόν τετραπλάσια από τις απολαβές που έχει τώρα. Μεταξύ άλλων τόνισε: "Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μία δελεαστική πρόταση. Όλοι με τα λεφτά προχωρούν στη ζωή, θέλεις να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Δεν τελειώνει όμως εδώ η ζωή. Στον ΠΑΟΚ μπορείς να εξασφαλιστείς, πολλοί παίκτες έχουν καλά συμβόλαια. Επίσης στο τέλος ό,τι παλεύεις στη ζωή στο τέλος το παίρνεις. Η πρόταση των Τούρκων ήταν και τέσσερις φορές πάνω. Κι εγώ αυτό κάνω, δουλεύω για να ανταμειφτώ στο τέλος"

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, το οποίο και σας είχαμε μεταφέρει, οι Τούρκοι για να πείσουν τον Πέλκα να πει το «ναι» του προσέφεραν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ίσως ξεπερνούσαν κιόλας το 1.2 εκατ. ευρώ!

Με τις σημερινές του δηλώσεις λοιπόν, ο Πέλκας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην διοίκηση και πλέον, όπως τόνισε, περιμένει να… ανταμειφθεί στο τέλος για την προσφορά του στην ομάδα! Ο νεαρός άσος, που όντως σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να πει «ναι» στη Φενέρ, ζητάει ανοιχτά ανανέωση του συμβολαίου του και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Γι’ αυτό άλλωστε, ενώ έχουν συμφωνηθεί δύο τουλάχιστον ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ, του Βαρέλα και του Λημνιού, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση, καθώς οι διοικούντες θέλουν πρώτα να κλείσουν το θέμα του Πέλκα, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να τον χάσουν ή να τον… ξενερώσουν.

Στον Δικέφαλο έχουν εξαιρετική άποψη για τον Έλληνα και θέλουν πάρα πολύ να τον κρατήσουν στην ομάδα, ενώ είναι πρόθυμοι να του δώσουν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, καθώς εκτιμούν πως μπορεί να γίνει ο φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό παρασκήνιο! Έτσι «έκλεψε» ο Ιβάν τον παικταρά από την ΑΕΚ – Σούπερ πρόταση μέσα στη νύχτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags