Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλο ποσό - Να ποιον μπορεί να μοσχοπουλήσει ο Σπανός από τον Ατρόμητο
| 2018-09-14 10:32:00

Μεγάλο ποσό - Να ποιον μπορεί να μοσχοπουλήσει ο Σπανός από τον Ατρόμητο

Sportdog Team
Μεγάλο ποσό - Να ποιον μπορεί να μοσχοπουλήσει ο Σπανός από τον Ατρόμητο

Τρίβει τα χέρια του ο πρόεδρος...

Η προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ήταν η καλύτερη στην καριέρα του Ρόλαντ Ουγκράι. Η πιο παραγωγική και αυτή που τράβηξε τα βλέμματα μνηστήρων, αλλά και της Εθνικής Ουγγαρίας, όπως αναφέρει το atromitistas.gr

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ρωσική ομάδα έκανε επίσημη πρόταση ύψους 800.000 ευρώ για την αγορά του και προσέφερε στον ίδιο ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά η Ντιόσγκιορ την απέρριψε και ζήτησε τα διπλάσια. Η μεταγραφή... ναυάγησε, ο Ουγκράι θεώρησε unfair την στάση της ομάδας του, που του στάθηκε εμπόδιο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων και δημιουργήθηκε ρήξη στις σχέσεις. Η πρώην του ομάδα του τον πίεζε να ανανεώσει, αλλά ο ίδιος είχε αποφασίσει πως το μέλλον του είναι μακριά από την Ντιόσγκιορ.

Όπως αναφέραμε χθες πριν το καλοκαίρι, η εν λόγω ομάδα αποδέχτηκε προσφορά από άλλον ουγγρικό σύλλογο (400.000 ευρώ), αλλά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν συναίνεσε. Το γυαλί έσπασε για τα καλά και για αυτό χώρισαν και οι δρόμοι πριν από δύο εβδομάδες (το συμβόλαιο του είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2019).

Ο Ουγκράι είχε προτάσεις από το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο δεν τις έβλεπε ζεστά, διότι ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη και να επανέλθει στις κλήσεις της Εθνικής Ουγγαρίας. Αλλωστε, ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάρκο Ρόσι τον ενημέρωσε ότι μόλις βρει ομάδα θα τον συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags