Facebook Pixel Sportdog.gr | Η καλύτερη ομάδα που είδε ποτέ ο Γκουαρδιόλα είναι η... Ρεάλ Μαδρίτης
| 2018-09-15 02:31:00

Η καλύτερη ομάδα που είδε ποτέ ο Γκουαρδιόλα είναι η... Ρεάλ Μαδρίτης

Sportdog Team
Η καλύτερη ομάδα που είδε ποτέ ο Γκουαρδιόλα είναι η... Ρεάλ Μαδρίτης

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για την καλύτερη ομάδα που έχει δει ποτέ και με αφοπλιστική ειλικρίνεια έκανε αναφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης...

O προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στον Χόρχε Βαλδάνο και είχε διάθεση για... αποκαλύψεις και ατάκες που συζητούνται.

Όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» ρώτησε τον Γκουαρδιόλα για την ομάδα που τον έχει εντυπωσιάσει όσο καμία άλλη, ο Γκουαρδιόλα έκανε αναφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης της δεκαετίας 1980 - 1990.

«Με όλο τον σεβασμό, η Ρεάλ της Πεντάδας του Γύπα(1980-1990) είναι ότι καλύτερο έχω δει. Εμείς χαρήκαμε γιατί η Μίλαν του Σάκι τους απέκλεισε στην Ευρώπη. Ο Κρόιφ πάντα μας έλεγε ότι ήμασταν καλύτεροι. Πριν από το παιχνίδι με την Τενερίφη, για παράδειγμα, μας έλεγε ότι η Ρεάλ θα χάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.

«Υπάρχει κόσμος που με θέλει, αλλά και κόσμος που δεν με γουστάρει καθόλου. Ίσως για τον τρόπο που εκφράζομαι ή τοποθετούμαι. Θα τελειώσω την προπονητική μου καριέρα χωρίς μεσοβέζικες τοποθετήσεις» σχολίασε, επίσης, ο Ισπανός τεχνικός για τις επικρίσεις που δέχεται, ενώ για τον Τύπο είπε:

«Στην Ισπανία σου κάνουν ζημιά, στην Αγγλία σου ασκούν κριτική. Η σκληρότητα που υπάρχει στον ισπανικό Τύπο δεν υπάρχει ούτε στην Αγγλία, ούτε στη Γερμανία».

Όσο για το ποιος ήταν ο αγαπημένος συμπαίκτης του; «Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο ήταν από τους πιο απίστευτους συμπαίκτες που είχα. Περπατούσε κουτσός και πάντα ήταν εκεί που φανταζόμουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags