Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από τον υποψήφιο επενδυτή του Ηρακλή - Ετοιμάζει... ρελάνς στο μπάσκετ
| 2018-09-14 18:39:00

Αποκάλυψη από τον υποψήφιο επενδυτή του Ηρακλή - Ετοιμάζει... ρελάνς στο μπάσκετ

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τον υποψήφιο επενδυτή του Ηρακλή - Ετοιμάζει... ρελάνς στο μπάσκετ

Σημαντικές εξελίξεις στον Γηραιό.

Ο Καρίμ Σορούρ δεν κατάφερε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Ηρακλής, ωστόσο με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis 95,5 fm πως εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής του στο τμήμα μπάσκετ του Γηραιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως τα έγγραφά του δεν ήταν πλήρη: "Σοκαρίστηκα και εγώ από την εξέλιξη αυτή. Δύο εβδομάδες ετοίμαζα τον φάκελο. Περίμενα να είναι όλα καλά και εξεπλάγην όταν μου είπαν πως χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Σέβομαι την επιτροπή, τον νόμο, θα ξαναστείλω τον φάκελο".

Για το γεγονός πως υπάρχει ήδη νέος μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή: "Για να είμαι ειλικρινής είχα κάνει μια δήλωση πριν τη διαδικασία πως θα αποδεχτώ οποιαδήποτε απόφαση. Του εύχομαι καλή επιτυχία του κ. Παπαδόπουλου. Αφήνω στην άκρη την ΠΑΕ και θα εξετάσω την ενδεχόμενη εμπλοκή μου στο ποδόσφαιρο ή το βόλεϊ. 

Πάντως θα είμαι στο πλευρό του Τομ Παπαδόπουλου για οτιδήποτε χρειαστεί. Μίλησα ήδη με τον κ. Δρακόπουλο. Μελετάω το ενδεχόμενο εμπλοκής μου εκεί, ίσως έρθω στη Θεσσαλονίκη πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγράφων για να κάνουμε μία κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags