Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελη πόρτα παίκτη του ΠΑΟΚ σε ομάδα – Γι'αυτό τον γουστάρουν οι οπαδοί
| 2018-09-14 19:09:00

Τρελη πόρτα παίκτη του ΠΑΟΚ σε ομάδα – Γι'αυτό τον γουστάρουν οι οπαδοί

Sportdog Team
Τρελη πόρτα παίκτη του ΠΑΟΚ σε ομάδα – Γι'αυτό τον γουστάρουν οι οπαδοί

Ποιας ομάδας την πρόταση απέρριψε.

Είναι αλήθεια, ότι από τους πολυτιμότερους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ο Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ καταπίνει σε κάθε ματς χιλιόμετρα και η συμβολή του είναι καταλυτική τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Όπως αποκαλύπτει η Metrosport, ο 32χρονος στυλοβάτης του Δικεφάλου δέχτηκε πρόταση, την οποία και απέρριψε. Κατά την τελευταία μεταγραφική περίοδο έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Κράσνονταρ, προσπαθώντας να τον πείσει να μετακομίσει στην Ρωσία. Ωστόσο, ο Μάτος δεν συγκινήθηκε από την προοπτική της ρωσικής ομάδας, καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ζωή του στη Θεσσαλονίκη και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Ο 32χρονος μπακ ξέκοψε κατευθείαν το ενδεχόμενο να αφήσει τον Δικέφαλο, δείχνοντας την αφοσίωσή του στους ασπρόμαυρους και την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους στην Τούμπα. Εξάλλου, θυμίζουμε, ότι τον Οκτώβριο του 2017 είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα τέσσερα χρόνια, καθώς και τότε οι μεταγραφικές σειρήνες ηχούσαν έντονα στα αυτιά του. Μετά τον Λίνο, λοιπόν, άλλος ένας Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, όπως φαίνεται, θα στεριώσει στον ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι και ένας λόγος που τον γουστάρουν τόσο πολλοί οι ΠΑΟΚτσήδες. Ο Μάτος έχει ριζώσει στην Τούμπα και δείχνει, ότι αγαπά να παίζει ποδόσφαιρο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags