Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά είναι τα επόμενα βήματα του Τομ Παπαδόπουλου
| 2018-09-14 20:36:00

Αυτά είναι τα επόμενα βήματα του Τομ Παπαδόπουλου

Αυτά είναι τα επόμενα βήματα του Τομ Παπαδόπουλου

Τι ετοιμάζει στον Ηρακλή;

Ο άνθρωπος που θα ηγηθεί διοικητικά του Ηρακλή τα επόμενα χρόνια και αυτός που θα αποτελέσει το νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ είναι από χθες ουσιαστικά ο Τομ Παπαδόπουλος.

Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας κατάφερε παρότι δεν ήταν ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, να… προσπεράσει τον Καρίμ Σορούρ και να τον κερδίσει στο νήμα. Καταθέτοντας έναν άρτιο φάκελο και καταβάλλοντας παράλληλα το ποσό των 320.000 ευρώ για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Εν αντιθέσει με τον αιγύπτιο επιχειρηματία που κίνησε νωρίτερα τις διαδικασίες όμως χθες «κόπηκε» από την ΕΕΑ και τέθηκε εκτός… παιχνιδιού.

Πώς έχει όμως η κατάσταση από εδώ και πέρα;

Αρχικά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Metrosport, θα ανοιχτεί ο νέος τραπεζικός λογαριασμός της ΠΑΕ, στον οποίο θα φανούν τα χρήματα που έχει καταθέσει ο κ. Παπαδόπουλος.

Στην συνέχεια θα υπάρξει σύγκληση γενικής συνέλευσης όπου λογικά θα ανακοινωθεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο. Με τον Τομ Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει όπως όλα δείχνουν το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου και τον Στάθη Καραντώνη αυτόν του προέδρου.

Ηδη και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας σκέφτεται με ποια πρόσωπα θα στελεχώσει τη διοίκηση, με επιθυμία του να είναι η διατήρηση εκεί παλαίμαχων παικτών και γενικότερα ανθρώπων που γνωρίζουν τα του Ηρακλή. Για αυτό το λόγο άλλωστε ο κ. Παπαδόπουλος θα βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags