Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κρίνονται τα συμβόλαια πέντε παικτών για το καλοκαίρι
| 2018-09-14 21:54:00

Τσουνάμι στην Τούμπα - Στην... πρίζα πέντε παίκτες - Αυτοί «σώζωνται», ποιοι «κρέμονται»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τσουνάμι στην Τούμπα - Στην... πρίζα πέντε παίκτες - Αυτοί «σώζωνται», ποιοι «κρέμονται»

Παίρνει φόρα ο Ιβάν και... ποιος θα τον σταματήσει.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, η οποία ξεκίνησε με «2 στα 2» για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, όμως με δεδομένο ότι το φετινό ρόστερ του Δικεφάλου είναι υπερπλήρες, όλοι οι παίκτες του κρίνονται από νωρίς.

Ειδικότερα αυτοί που έχουν συμβόλαια που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, καλούνται να αποδείξουν στον Ιβάν Σαββίδη, τους συνεργάτες του και το τεχνικό τιμ ότι αξίζουν μια θέση στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Σε θέση ισχύος φαίνεται πως βρίσκεται ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος έχει αφήσει απολύτους ικανοποιημένους τους  ανθρώπους του ΠΑΟΚ με την προσφορά του και το πιθανότερο είναι να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιό του.

Αντίστοιχα, καλό είναι το κλίμα και για τον παρτενέρ του Βαρέλα στο κέντρο άμυνας, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει σχετική πρόθεση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ισπανός αμυντικός έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον συμπατριώτη του, Χοσέ Κάνιας, με τη διαφορά ότι ο σκληροτράχηλος χαφ δεν έχει σε καμία περίπτωση σίγουρη τη θέση.

Αναφορικά με τον Κάνιας, παίζει ρόλο το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φέρονται να σχεδιάζουν τη μεταγραφή ενός ακόμα πρωτοκλασάτου χαφ το καλοκαίρι για να πλαισιώσουν τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Μια τέτοια εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει το μέλλον του Κάνιας, αλλά και του Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος δεν συγκεντρώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή πολλές πιθανότητες να ανανεώσει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ένα από τα μειονεκτήματα του οποίου έγκειται στο «βαρύ» συμβόλαιο που απολαμβάνει (800.000 ευρώ) και την ηλικία του (θα είναι 31 το καλοκαίρι). Πάντως, ο Ολλανδός έχει «επιβιώσει» κι άλλες φορές, όπως πέρυσι, όταν ανέβασε τις μετοχές του στο δεύτερο μισό της σεζόν και παρέμεινε στην ομάδα. Συνεπώς, δεν πρέπει να τον ξεγράφουμε σε καμία περίπτωση.

«Μυστήριο» με Λημνιό

Στα αγωνιστικά δρώμενα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στην έδρα του ΟΦΗ, με το Νίκο Καρέλη να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή της νέας του ομάδας.

Εκτός, όμως του Έλληνα επιθετικού που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με τον Δικέφαλο, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και ο αποκλεισμός του Δημήτρη Λημνιού από την αποστολή, με πολλούς να απορούν σχετικά με το γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον άφησε εκτός.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κόλαση» στην Τούμπα με Πέλκα - Η απαίτηση-ΣΟΚ και η αντίδραση του Ιβάν - Με πόσα «φεύγει»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags