14/09/18 - 22:27

Στήριξε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ο Ολυμπιακός

Επίσκεψη με νόημα από τους Πειραιώτες.

Sportdog Team
Στήριξε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ο Ολυμπιακός
408views 0shares

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός είναι για ακόμη μια φορά στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη. Άλλωστε ο Θρύλος έχει δείξει ουκ ολίγες φορές το κοινωνικό του πρόσωπο και την ευαισθητοποίησή του σε σοβαρά θέματα που αφορούν συμπολίτες μας.

Έτσι λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν απόψε στον Πειραιά, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Κλινικής ΡΕΑ και του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντών Δοτών του Μυελού των Οστών, με σκοπό να ενημερώσουν τον κόσμο, να βοηθήσουν στην ανεύρεση νέων δοτών και παράλληλα να στηρίξουν ενεργά την όλη προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Ανδρέας Γιαννιώτης, Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Μασούρας ήταν παρόντες στο ειδικό περίπτερο, ενώ έδωσαν δείγμα σιέλου στα κινητά συνεργεία της Κλινικής ΡΕΑ και του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ κι έγιναν δότες, ακολουθώντας το παράδειγμα του ηγέτη του Ολυμπιακού μας, κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει τιμηθεί αρκετές φορές από τον σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

«Ο Ολυμπιακός δίνει πάντα το παρόν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, πόσο μάλλον σε μια τόσο πολύ σημαντική εκδήλωση για όλον τον κόσμο. Εμείς με τη σειρά μας κάναμε το καθήκον μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Να γίνουμε κι εμείς δότες! Ελπίζω να το δει όλος ο κόσμος, να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν και να δώσουν κι εκείνοι 1-2 λεπτά από τη ζωή τους και να γίνουν κι εκείνοι δότες», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τοροσίδης.

«Το βραχιόλι που φοράω είναι ίσως το πιο σημαντικό βραχιόλι. Θεωρώ πως είναι μια πάρα πολύ σωστή κίνηση. Ελπίζω να βοηθάει ολοένα και περισσότερος κόσμος σ’ αυτήν την προσπάθεια που γίνεται. Ελπίζουμε να έχει όλο αυτό μεγάλη ανταπόκριση, γιατί μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας», είπε με τη σειρά του ο πορτιέρε της ομάδας μας, Ανδρέας Γιαννιώτης, ενώ τέλος, ο Γιάννης Μασούρας είπε:

«Ο Ολυμπιακός στηρίζει πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και νομίζω πως αυτό φαίνεται. Θεωρώ πως ο καθένας μας μπορεί να γίνει δότης μυελού των οστών και να σώσει ζωές».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ