Facebook Pixel Απίστευτη «επίθεση» στον Παϊρόζ, τι έκανε και ποιοι «βράζουν» - Φοβερή «αντίδραση» Γιαννακόπουλου
| 2018-09-15 13:15:00

Απίστευτη «επίθεση» στον Παϊρόζ, τι έκανε και ποιοι «βράζουν» - Φοβερή «αντίδραση» Γιαννακόπουλου

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη «επίθεση» στον Παϊρόζ, τι έκανε και ποιοι «βράζουν» - Φοβερή «αντίδραση» Γιαννακόπουλου

Πρωτοσέλιδο-κόλαση για τον Ταϊλανδό, πού «κολλάει» ο Δημήτρης.

Την ώρα που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζει ενδιαφέρον σήμερα το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Live Sport» (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο φέρεται να αποκαλύπτει τη θέση της διοίκησης απέναντι στον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Στην ουσία ο τίτλος της εφημερίδας καλεί τον Ταϊλανδό επενδυτή να κάνει την πρώτη κίνηση που να φανερώνει τις προθέσεις του, πληρώνοντας την πρώτη δόση πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές. Κάτι που, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, θα αποδείξει πως ο επίδοξος νέος ιδιοκτήτης έχει τη διάθεση, αλλά και το... χρήμα, να αναλάβει άμεσα δράση στην ΠΑΕ.

Όπως, μάλιστα, τονίζεται στο ίδιο πρωτοσέλιδο, για τη φετινή χρονιά προβλέπεται συνιδιοκτησία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ και γι' αυτό προφανώς από τη νυν διοίκηση αναμένουν... έργα από από τον νέο ιδιοκτήτη.

Θα έχει ενδιαφέρον, άλλωστε, να δούμε κι αν θα υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα κι ενώ υπάρχει φημολογία για νέα συνάντηση με τον Ταϊλανδό.

Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει και το πως ο Παϊροζ Πιενγκμποσάντ, ως νέος επενδυτής, θα πρέπει να περάσει και από τον έλεγχο της ΕΕΑ, προκειμένου να εγκριθεί το deal αγοράς των μετοχών του Παναθηναϊκού. Κάτι που, πάντως, δεν αναμένεται να σταματήσει τον Ταϊλανδό, αν και είναι ενδεικτικό της... ανησυχίας που φέρεται να υπάρχει στις τάξεις του Τριφυλλιού, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, τρομερό είναι πως στην εφημερίδα «Πράσινη» δε γίνεται καμία αναφορά στις εξελίξεις στην ΠΑΕ. Όπως μπορείτε να δείτε στο σημερινό πρωτοσέλιδο (ΕΔΩ) δεν υπάρχει η παραμικρή σημείωση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που προκαλεί σίγουρα πολλές απορίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερό «κράξιμο» σε ΠΑΟ - «Κακός, απέτυχε, θέλει δουλειά» - «Νόμιζε πως είναι ο Διαμαντίδης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags