Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαλεζάς για νέα Τούμπα: «Καλύτερο μέλλον με νέο γήπεδο»
| 2018-09-15 22:15:00

Μαλεζάς για νέα Τούμπα: «Καλύτερο μέλλον με νέο γήπεδο»

Sportdog Team
Μαλεζάς για νέα Τούμπα: «Καλύτερο μέλλον με νέο γήπεδο»

Για τις νέες προοπτικές που θα υπάρχουν στον ΠΑΟΚ εφόσον μπει σε νέο «σπίτι» μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς στη ΔΕΘ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την προοπτική του νέου γηπέδου: «Μια ομάδα για να αλλάξει επίπεδο, χρειάζεται βοήθεια από πολλές διαφορετικές πλευρές. Νομίζω ότι το γήπεδο είναι η μία πλευρά, η κυριότερη, όπου μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει το μέλλον με καλύτερο και πιο ωραίο, έτσι ώστε να μπορέσουμε με τα έσοδα και με το πρεστίζ το οποίο θα κερδίσει, να πάρουμε πολλά εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για το πως μπορεί να βοηθήσει και έναν ποδοσφαιριστή ένα νέο γήπεδο: «Η ψυχολογία και το πως βλέπεις το παιχνίδι, βοηθάει πάρα πολύ τους παίκτες. Είναι πολύ ωραίο να εργάζεσαι σε ένα μέρος που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις, όλες τις προδιαγραφές, ώστε να μπορέσεις κι εσύ να δώσεις αυτό που μπορείς».

Για την εικόνα της ομάδας ως τώρα: «Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο. Το σημαντικότερο είναι ότι αποκτήσαμε πολλές εμπειρίες σαν ομάδα. Πολλά νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν σε αυτά τα παιχνίδια, έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το επίπεδο. Δυστυχώς δε βρισκόμαστε εκεί και είμαστε στεναχωρημένοι για αυτό, αλλά είναι κάτι θετικό για εμάς σαν ομάδα, ότι δεν έχουμε θέσει κάποια όρια και πρέπει να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, που μπορούμε και θέλουμε. Στο πρωτάθλημα, δε μπήκαμε όπως θέλουμε βάσει απόδοσης, αλλά τα αποτελέσματα ήρθαν. Είναι καλό να κερδίζει η ομάδα και χωρίς να παίζει όπως μπορεί και θέλει. Το επόμενο που κοιτάμε, είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές, αλλά στο επίπεδο που είμαστε, δεν κοιτάμε αν έχουμε εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάμε πως θα κερδίσουμε».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στο Λημνιό: «Το μόνο που θα μπορούσα να τον συμβουλέψω είναι να δουλεύει συνέχεια και ποτέ να μην τα παρατάει. Ποτέ να μη νιώθει καλά όταν του έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλει. Το μόνο που έχω να πω είναι δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει θέληση για δουλειά, υπάρχει προσπάθεια. Νομίζω ότι με λίγη τύχη θα καταφέρουν πολύ περισσότερα από ό, τι φαντάζονται».

Για το αν τον βαραίνει ο ρόλος του πιο έμπειρου μέσα στην ομάδα: «Θα με βάρυνε αν υπήρχαν άτομα που δεν ακούν ή δε δουλεύουν όπως έπρεπε. Τα παιδιά όμως, έχουν θέληση για δουλειά, κοιτούν συνέχεια πως θα βελτιώνονται και αυτό, κάνει το έργο όλων στην ομάδα πιο εύκολο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags