Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι ξεχνάνε Αραούχο οι ΑΕΚτζήδες - Κάνει γκολ από το πουθενά - Τρομερό δίδυμο με Λιβάγια
| 2018-09-15 22:50:00

Έτσι ξεχνάνε Αραούχο οι ΑΕΚτζήδες - Κάνει γκολ από το πουθενά - Τρομερό δίδυμο με Λιβάγια

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι ξεχνάνε Αραούχο οι ΑΕΚτζήδες - Κάνει γκολ από το πουθενά - Τρομερό δίδυμο με Λιβάγια

Ξέρει πού να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή. Όπως ο Σέρχιο...

Η ΑΕΚ πήρε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Superleague, επικρατώντας του Πανιωνίου με 4-0.

Όπως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον δρόμο της νίκης άνοιξε ο Εζεκιέλ Πόνσε, ένας παίκτης για την απόκτηση του οποίου επέμενε μέχρι τέλους ο Μαρίνος Ουζουνίδης και δείχνει να δικαιώνεται.

Μέχρι στιγμής ο Πόνσε έχει αναλάβει με άριστη επιτυχία τον ρόλο του… αντι-Αραούχο στο φετινό ρόστερ της Ένωσης. Πρόκειται, δηλαδή, για έναν παίκτη «μπελά» για τους αντίπαλους αμυντικούς, καθώς έχει τη δυνατότητα να απειλεί είτε χωρίς την μπάλα με τις καλές του τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή είτε βγαίνοντας εκτός περιοχής και ανοίγοντας χώρους για τους συμπαίκτες του.

Κόντρα στον Πανιώνιο ο Πόνσε έδειξε ότι διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ, που «μυρίζεται» τις φάσεις και ξέρει να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Το έκανε στη φάση του γκολ, όταν ξέφυγε από τους αμυντικούς και έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, αλλά και σε 1-2 ακόμα περιπτώσεις, που νικήθηκε από εξαιρετικό γκολκίπερ του Πανιωνίου, Μανοΐλοβιτς.

Στα συν του Αργεντινού φορ συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι δείχνει να έχει χτίσει εξαιρετική χημεία με τον Μάρκο Λιβάγια. Εάν συνεχίσει έτσι, φαίνεται ότι οι ΑΕΚτζήδες θα ξεχάσουν γρήγορα τον Αραούχο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags