Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος Μπακασέτας με τη γκολαρα: «Πάντα θέλω να σκοράρω – Ξέρουν οι Πανιώνιοι ποιος είμαι»
| 2018-09-15 23:31:00

Τρελαμένος Μπακασέτας με τη γκολαρα: «Πάντα θέλω να σκοράρω – Ξέρουν οι Πανιώνιοι ποιος είμαι»

Sportdog Team
Τρελαμένος Μπακασέτας με τη γκολαρα: «Πάντα θέλω να σκοράρω – Ξέρουν οι Πανιώνιοι ποιος είμαι»

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μιλά για τη σημασία της νίκης την 3η αγωνιστική.

Ο Τάσος Μπακασέτας αφού μίλησε για τη σημασία της σημερινή νίκης αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί με τον Πανιώνιο, τονίζοντας ότι εκτιμάει τα όσα του έχει προσφέρει ο σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακασέτας στη NOVA:

« Ξέρουμε ότι αν δεν σκοράρεις νωρίς σ΄αυτά τα παιχνίδια, έχεις σοβαρό πρόβλημα στη συνέχεια. Ήμασταν καλοί σήμερα αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα μας. Όταν δεν βάζουμε γκολ στην αρχή, είμαστε νευρικοί, αυτό πρέπει να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο».

Για το γκολ που πέτυχε και αν ήταν μία «απάντηση» για όσα «ακούει» στη Νέα Σμύρνη: «Το πιο σημαντικό από όλα είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Δεν έχω να δώσω κάποια απάντηση στον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος με στήριξε στα δύσκολα και το εκτιμώ. Είμαι σίγουρος ότι οι υγιείς φίλαθλοι του Πανιωνίου ξέρουν τι είμαι. Δεν έχει να κάνει ποιον έχουμε αντίπαλο. Πάντα θέλω να βάζω γκολ όταν αγωνίζομαι με την ΑΕΚ».

Για το αν η νίκη αυτή είναι μία απόδειξη ότι ήταν συγκεντρωμένοι: «Από πέρυσι έχουμε δείξει ότι δεν επηρεαζόμαστε από τα επόμενα παιχνίδια. Είχαμε το μυαλό μας στο στόχο και το αποδείξαμε και πέρυσι. Δεν είχαμε σήμερα το μυαλό μας στον Άγιαξ. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι τρεις από τους έντεκα δεν θα μπορούμε να παίξουμε με Άγιαξ».

Για ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό ότι πάμε στον ΠΑΟΚ χωρίς να έχουμε χάσει βαθμούς. Είναι μεγάλο ατού αυτό αν δει κανείς και το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε. Είναι δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ, μιας και είναι ντέρμπι. Τώρα όμως το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Άγιαξ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags