Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίζει το «κεφάλι» του top τεχνικός στην Ελλάδα - Γιατί τον «καθαρίζουν» - Ρεπορτάζ με ονόματα
| 2018-09-16 17:04:00

Παίζει το «κεφάλι» του top τεχνικός στην Ελλάδα - Γιατί τον «καθαρίζουν» - Ρεπορτάζ με ονόματα

Sportdog Team
Παίζει το «κεφάλι» του top τεχνικός στην Ελλάδα - Γιατί τον «καθαρίζουν» - Ρεπορτάζ με ονόματα

Τον... παίρνει η μπάλα κι αυτόν; Παρασκήνιο που θα κάνει χαμό!

Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από το παιχνίδι με την Ουγγαρία, όμως η Εθνική παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς συνεχίζονται τα… απόνερα από την κάκιστη εμφάνιση στη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώνουν το αποκλειστικό θέμα του Sportdog.gr για το αβέβαιο μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος έχει χάσει το έρεισμα του μέσα στα αποδυτήρια και πλέον πολλοί είναι οι παίκτες που δεν τον στηρίζουν και εκτιμούν ότι α ήταν καλύτερο να αλλάξουν προπονητή!

Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και πολλοί εκτιμούν πως στα παιχνίδια του Οκτωβρίου θα… παίξει τα ρέστα του και σίγουρα εάν η εικόνα της Ελλάδας δεν καλή, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει τη θέση του.

Βέβαια, όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr σε αναλυτικό ρεπορτάζ, η υπόθεση του Σκίμπε συνδέεται άμεσα και με τον «πόλεμο» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΕΠΟ το τελευταίο διάστημα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό ή Μαρινάκη – Σαββίδη και ΑΕΚ ή Μελίσσανίδη.

Άλλωστε, όλοι οι «μεγάλοι» ετοιμάζονται για τη «μάχη» εκλογής νέας διοίκησης και γι’ αυτό έχουν ξεσπάσει εντάσεις σε όλα τα μέτωπα, μέχρι και στην Εθνική ομάδα. Οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση στην ομοσπονδία, η ΑΕΚ αναμένεται να αντισταθεί με κάθε τρόπο κι όλα αυτά επηρεάζουν άμεσα και την ομάδα.

Το γεγονός πάντως πως το θέμα Σκίμπε συντηρείται σχεδόν μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι με την Ουγγαρία, μάλλον δείχνει πως υπάρχει συνολικά δυσαρέσκεια για τον Γερμανό και από τα δύο στρατόπεδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags