Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» στον ΠΑΟΚ - Τα πήραν… κρανίο με Πασχαλάκη - Τι συμβαίνει με Λουτσέσκου!
| 2018-09-16 18:58:00

«Πόλεμος» στον ΠΑΟΚ - Τα πήραν… κρανίο με Πασχαλάκη - Τι συμβαίνει με Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Πόλεμος» στον ΠΑΟΚ - Τα πήραν… κρανίο με Πασχαλάκη - Τι συμβαίνει με Λουτσέσκου!

Χοντρό παρασκήνιο για όσα έγιναν μετά την τριάρα στην Κρήτη.

O ΠΑΟΚ πέρασε από το Ηράκλειο και μάλιστα με ανατροπή πετυχαίνοντας ένα πολύ σημαντικό «διπλό» με 3-1 κόντρα στον ΟΦΗ.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος, που υπενθυμίζουμε ότι έχει εκτός λόγω τραυματισμού τον Πρίγιοβιτς, ενδέχεται να στερηθεί τις υπηρεσίες και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο βασικός γκολκίπερ του Δικεφάλου προέβη σε μια αψυχολόγητη ενέργεια κάνοντας χειρονομία και βρίζοντας προς την εξέδρα των οπαδών ΟΦΗ και κινδυνεύει με τιμωρία.

Μάλιστα, το κλίμα είναι βαρύ για τον Έλληνα τερματοφύλακα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν ότι ο Πασχαλάκης επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στο χθεσινό ματς.

Όπως προκύπτει από το εσωτερικό της ομάδας, οι Θεσσαλονικείς ήταν έξω φρενών με τον 28χρονο άσο. Δεν έδειξαν καμία διάθεση «υπεράσπισής» του, αντιθέτως του επεσήμαναν ότι τέτοια λάθη είναι ανεπίτρεπτα και δεν θα υπάρξει ανοχή στο μέλλον.

Γκρίνια και για Λουτσέσκου

Αρκετή κουβέντα σήκωσαν και οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το χθεσινό ματς, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός ξέσπασε με αφορμή το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Λέο Ζαμπά, τονίζοντας ότι οι διαιτητές κλέβουν τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς ο Ρουμάνος είχε δίκιο για τη φάση του πέναλτι, όμως οι συνεχείς διαμαρτυρίες του φαίνεται πως έχουν αρχίσει να κουράζουν τον κόσμο του Δικεφάλου. Μάλιστα, στην πιάτσα ακούγεται ότι υπάρχει εκνευρισμός ακόμα και στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ για ορισμένες από τις δηλώσεις του Λουτσέσκου.

Ανέτοιμος ο Ακπόμ

Στα αγωνιστικά δρώμενα του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Λουτσέσκου να μην εμπιστεύεται τον Τσούμπα Ακπόμ.

Παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε για back up του Πρίγιοβιτς, ο 22χρονος άσος δεν δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, τουλάχιστον όχι ακόμα. Ο προπονητής του τον θεωρεί ανέτοιμο να σηκώσει το βάρος της επίθεσης του Δικεφάλου και απόλυτη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι κόντρα στον ΟΦΗ προτίμησε να ξεκινήσει τον Νίκο Καρέλη, που δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags