Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελά σενάρια για πώληση Φορτούνη και όνομα-βόμβα για την άμυνα - Τι ισχύει; Έγινε συμφωνία;
| 2018-09-16 23:43:00

Τρελά σενάρια για πώληση Φορτούνη και όνομα-βόμβα για την άμυνα - Τι ισχύει; Έγινε συμφωνία;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελά σενάρια για πώληση Φορτούνη και όνομα-βόμβα για την άμυνα - Τι ισχύει; Έγινε συμφωνία;

Φοβερό παρασκήνιο για όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε απόψε τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών scouts ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πλήθος scouts βρέθηκαν στα ελληνικά γήπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο, μεταξύ των οποίων φυσικά και το «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αναπτυχθεί σενάρια από τη Γερμανία, που θέλουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη.

Πράγματι η Άιντραχτ ήταν μια από τις ομάδες που έστειλαν scouts στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, ωστόσο η εν λόγω φημολογία αναφορικά με τον Έλληνα άσο φαντάζει «τραβηγμένη».

Αφενός δεν προκύπτει από τις πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία ότι η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι τόσο «ζεστή» για τον Φορτούνη τη δεδομένη χρονική στιγμή και αφετέρου η Άιντραχτ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις των Πειραιωτών για ενδεχόμενη αγορά του αρχηγού τους.

Απίθανο σενάριο για Τέρι

Κατά τα άλλα, «έσκασε» στην Αγγλία ένα δημοσίευμα, βάσει του οποίου ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με τον Τζον Τέρι, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε επειδή ο Άγγλος έκανε πίσω την τελευταία στιγμή.

Το εν λόγω ρεπορτάζ δεν αξίζει καν να εξεταστεί σοβαρά, αφού δεν πρόκειται για τίποτα παραπάνω από ένα σενάριο… επιστημονικής φαντασίας από τους «ευφάνταστους» Άγγλους.

Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι ο 37χρονος αμυντικός απέρριψε την τελευταία στιγμή πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας, με την οποία τα είχε βρει για συμβόλαιο 3.000.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να του δώσει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags