Facebook Pixel Sportdog.gr | Κέρασε... Κουλούρη – Συνεχίζει αήττητος ο Ατρόμητος (BINTEO)
| 2018-09-16 21:58:00

Κέρασε... Κουλούρη – Συνεχίζει αήττητος ο Ατρόμητος (BINTEO)

Sportdog Team
Κέρασε... Κουλούρη –  Συνεχίζει αήττητος ο Ατρόμητος (BINTEO)

Οι Περιστεριώτες νίκησαν 1-0 τη Λαμία.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Ατρόμητος κόντρα τη Λαμία, χάρη στο μοναδικό τέρμα του Ευθύμη Κουλούρη. Οι Περιστεριώτες διατηρήθηκαν αήττητοι και σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν περισσότερο με σουτ και με γεμίσματα από τα άκρα. Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία καταγράφηκε στο 22' από πλευράς Λαμίας. Ο Μπερτόλιο βρήκε τον Βασιλαντωνόπουλο, εκείνος σούταρε από θέση μέσα δεξιά αλλά ο Καρασαλίδης έδιωξε με το πόδι σε κόρνερ, σώζοντας την ομάδα του, αφού ο Μέγερι ήταν εξουδετερωμένος!

Η απάντηση από πλευράς Ατρομήτου ήρθε στο 31'. Ύστερα από «καραμπόλα» μέσα στην περιοχή της Λαμίας, ο Ουγκράι έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Σαράνοφ. Στο 43' όμως οι Περιστεριώτες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μάντσον σέντραρε, ο Κουλούρης βγήκε στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας και σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία έχασε δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Έπσταϊν (65',67'), ο Μέγερι όμως κράτησε το μηδέν. Στο 68' ο Ατρόμητος βρέθηκε μια ανάσα από το 2-0 αλλά η κεφαλιά του Βασιλακάκη από κοντά δεν βρήκε στόχο. Στο 75' η Λαμία έχασε πολύ καλή στιγμή με τον Μπαράλες που έπιασε πολύ δύσκολη κεφαλιά αλλά ο Μέγερι έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ!

Στο 83' οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη νίκη, με τον Κουλούρη να βρίσκει την κατάλληλη στιγμή τον Ενσικουλού, εκείνον να βγαίνει τετ α τετ με τον Σαράνοφ, αλλά να σουτάρει πάνω στον γκολκίπερ της Λαμίας που μάζεψε με διπλή προσπάθεια. Έτσι διατηρήθηκε το 1-0 με τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι-Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης-Μάντσον (71΄ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (77΄ Κωτσόπουλος), Σάκιτς, Γιαννούλης-Ενσικουλού, Ουγκράι (59΄ Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης

Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ-Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης (38΄ Καρυπίδης), Αντέντζο, Σκαρντοβέλι-Δημούτσος, Μπλάζιτς-Καραγκούνης (61΄ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (69΄ Σκόνδρας)-Μπαράλες​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags