Facebook Pixel Τρομερό τσουνάμι στη Superleague - Ποιους «καθαρίζουν» - Μέσα όνομα που θα τραβάς τα μαλλιά σου
| 2018-09-17 13:55:00

Τρομερό τσουνάμι στη Superleague - Ποιους «καθαρίζουν» - Μέσα όνομα που θα τραβάς τα μαλλιά σου

του Νίκου Στεργίου
Τρομερό τσουνάμι στη Superleague - Ποιους «καθαρίζουν» - Μέσα όνομα που θα τραβάς τα μαλλιά σου

Τρελή εξέλιξη σε top ομάδα, «καμπάνες» για δύο ακόμα. Χαμός!

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο Περιστέρι με τη φετινή εικόνα της ομάδας. Ο Ατρόμητος δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή «αρμάδα» που έκανε σούπερ εμφανίσεις εντός κι εκτός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και χθες ο Aτρόμητος ήταν πολύ κακός απέναντι στη Λαμία και κέρδισε στο σπίτι του πολύ δύσκολα (1-0) χάρη σε ένα γκολ του Ευθύμη Κουλούρη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το βάρος πέφτει στον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος δε δείχνει τις περσινές... αρετές και παρουσιάζει φέτος μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Στη διοίκηση βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά φέτος με τον Αυστριακό κόουτς και, όπως σας ενημερώσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, η καρέκλα του έχει αρχίσει να «τρίζει», μιας και παράλληλα δεν υπάρχει, πια, η καλή «χημεία» με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Πάντως, από την άλλη, όσο ο Ατρόμητος κερδίζει, έστω και με το «φτωχό» 1-0, σίγουρα δεν μπορεί να τεθεί θέμα αντικατάστασης του 48χρονου τεχνικού. Αν, όμως, η εικόνα δεν αλλάξει άμεσα και αρχίσουν οι «γκέλες», τότε πολύ δύσκολα ο Αυστριακός θα μακροημερεύσει στον πάγκο της ομάδας. Μία εξέλιξη που, βεβαίως, κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει μετά την περσινή σούπερ πορεία του Ατρόμητου…

Ράσταβατς και Δέλλας

Όσο για τους επόμενους πάγκους που «τρίζουν» στη Super League, ο Μίλαν Ράσταβατς και ο Τραϊανός Δέλλας, μάλλον δε θα πρέπει να νιώθουν καθόλου άνετα στις καρέκλες τους. Απεναντίας, αν στο χθεσινό μεταξύ τους ματς δεν «καθόταν» η ισοπαλία (1-1), ο χαμένος θα βρισκόταν αυτόματα σε πολύ δυσάρεστη θέση. Και οι δύο πήραν παράταση ζωής, ωστόσο στην επόμενη αποτυχία θα υπάρξουν έντονες γκρίνιες, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν κάνει μια σχετική προεργασία, για να είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tεράστια έκπληξη από Ουζουνίδη - Αυτόν βάζει στα χαφ αντί του Σιμόες - Παίρνει τρελό ρίσκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags