Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή αποθέωση από κόσμο και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Πασχαλάκη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-17 22:15:00

Τρομερή αποθέωση από κόσμο και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Πασχαλάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή αποθέωση από κόσμο και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Πασχαλάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική διάκριση για τον γκολκίπερ του Δικεφάλου.

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρέθηκε σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας το καλοκαίρι, βοηθώντας τα μέγιστα τον ΠΑΟΚ να αποκλείσει Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας, προτού "λυγίσει" από τη Μπενφίκα.

Ο κόσμος του Δικεφάλου, μάλιστα, ψήφισε μια εντυπωσιακή απόκρουση του Έλληνα γκολκίπερ κόντρα στη Βασιλεία ως την πιο εντυπωσιακή φάση του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η απόκρουση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κόντρα στη Βασιλεία στην Ελβετία, αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως το nak Play of the Month Ιουλίου/Αυγούστου.

Τα πάντα είχαν κριθεί. Ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3 και η Βασιλείαέψαχνε απλά το γκολ της τιμής στο Σεντ Τζέικομπ Παρκ. Μετά από μία εκτέλεση φάουλ ο Ρίκι Βαν Βολφσβίγκεν βρήκε την μπάλα μέσα από την μικρή περιοχή και την έστειλε με πορεία προς την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη .

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου όμως ήταν εκεί και απογειώθηκε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, βάζοντας ιδανικό επίλογο σε μία εξαιρετική εμφάνιση, κατά την οποία έδωσε και ασίστ (!).

Στον διαγωνισμό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App η επέμβαση του πορτιέρε του Δικεφάλου κέρδισε τον ανταγωνισμό και χάρισε στονΠασχαλάκη τον τίτλο του nak Play of the Month για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Στη δεύτερη θέση και αρκετά κοντά ήταν η πανέξυπνη κομπίνα της ομάδας του Λουτσέσκου που οδήγησε στο γκολ κόντρα στην Μπενφίκα στην Τούμπα, ενώ τρίτη έμεινε η ασίστ του Λημνιού στον Πρίγιοβιτς για το γκολ του Σέρβου στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βασιλεία.
 

Θυμηθείτε την σπουδαία απόκρουση του Πασχαλάκη:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags