Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκρηξη Ρουμενίγκε για διαιτητές: «Χρειάζονται προστασία»
| 2018-09-18 22:24:00

Έκρηξη Ρουμενίγκε για διαιτητές: «Χρειάζονται προστασία»

Sportdog Team
Έκρηξη Ρουμενίγκε για διαιτητές: «Χρειάζονται προστασία»

Ξέσπασμα κατά της γερμανικής ομοσπονδίας.

Οι τραυματισμοί των Κορεντέν Τολισό και Ραφίνια, στο σαββατιάτικο (15/9) ματς πρωταθλήματος με τη Λεβερκούζεν, προκάλεσαν την «έκρηξη» του Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος κατηγόρησε τους διαιτητές ότι δεν προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων τους. «Δεν μας αρέσει ο τρόπος που παίζουν οι αντίπαλοι εναντίον μας. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Περιμένουμε από τη γερμανική ομοσπονδία, αλλά κυρίως από τους διαιτητές, να προστατεύσουν τους παίκτες μας», δήλωσε ο πρόεδρος των Βαυαρών, πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λισαβόνα, όπου αύριο (19/9) η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Μπενφίκα, στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο Κορεντέν Τολισό υπέστη ρήξη χιαστών και μηνίσκου στο ματς με τη Λεβερκούζεν, μετά από σύγκρουση με τον Κέβιν Φόλαντ. Ο Γάλλος μέσος χειρουργήθηκε την Κυριακή και αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν. Από τη πλευρά του, ο Ραφίνια τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο, μετά από μαρκάρισμα του Καρίμ Μπελαραμπί στον ίδιο αγώνα, και θα χάσει αρκετές εβδομάδες.

«Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούμε ούτε να παρατάξουμε ενδεκάδα από τη 10η αγωνιστική», είπε ακόμη ο Ρουμενίγκε, ο οποίος εκτίμησε ότι οι αντίπαλοι της Μπάγερν πιέζονται από την κοινή γνώμη. «Το σύνθημα είναι: "Σταματήστε την Μπάγερν με όλα τα μέσα"», κατέληξε ο "ισχυρός άνδρας" των πρωταθλητών Γερμανίας.

Στο μεταξύ, ο Φρανκ Ριμπερί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο στομάχι και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπάγερν Μονάχου για τον αγώνα με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags