Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες - «Γι’αυτό εντυπωσιάζει η ΑΕΚ - Βγάζει κάτι που της έλειπε - Αυτοί παίζουν με Άγιαξ»
| 2018-09-18 20:35:00

Τρομερές ατάκες - «Γι’αυτό εντυπωσιάζει η ΑΕΚ - Βγάζει κάτι που της έλειπε - Αυτοί παίζουν με Άγιαξ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρομερές ατάκες - «Γι’αυτό εντυπωσιάζει η ΑΕΚ - Βγάζει κάτι που της έλειπε - Αυτοί παίζουν με Άγιαξ»

«Κιτρινόμαυρος» ρεπόρτερ απαντά σε καυτά ερωτήματα.

Η ΑΕΚ εντυπωσίασε την 3η αγωνιστική της Super League. Η Ένωση έπαιξε πολύ παραγωγικό ποδόσφαιρο, δημιούγησε πάμπολλες ευκαιρίες με αποτέλεσμα το τελικό 4-0 να φαίνεται... φτωχό. Τουλάχιστον οι Ενωσίτες έφυγαν ικανοποιημένοι και χορτασμένοι από το ΟΑΚΑ, έχοντας την καλύτερη εικόνα για την ομάδα τους, η οποία την Τετάρτη παίζει για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια στους ομίλους του Champions League και την Κυριακή ανεβαίνει Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, με το κλίμα να παραμένει περίεργο μετά τον περσινό επεισοδιακό αγώνα που τίναξε το πρωτάθλημα στον αέρα.

Είναι έτοιμη να κουνήσει σεντόνι και να αποσπάσει κάτι θετικό κόντρα στον Άγιαξ η Ένωση; Πως θα καλυφθούν τα κενά βασικότατων παικτών; Σε αυτά τα ερωτήματα και αλλα πολλά απαντά ο ρεπόρτερ ΑΕΚ, Νίκος Κιτσιγιάννης. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Περiμενες τέτοια εμφατική εμφάνιση από την ΑΕΚ με Πανιώνιο;

«Η ΑΕΚ έχει δείξει πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται όλο και καλύτερη. Απέναντι στον Πανιώνιο ήταν ωστόσο πιο εντυπωσιακή από όσο περιμέναμε, κάνοντας με την εικόνα της αυτό το 4-0 να μοιάζει λίγο».

Ποιο είναι το στοιχείο της ΑΕΚ του Ουζουνίδη που σε εντυπωσιάζει;

«Πως είναι μια ομάδα που όπως κι αν την αντιμετωπίσει ο αντίπαλος θα βρει τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έχει δουλευτεί πολύ στον συγκεκριμένο τομέα και πλέον βγάζει αυτοματισμούς που έλειπαν από το παιχνίδι της».

Πως θα καλύψει ο Μαρίνος τις απουσίες των Λιβάγια-Λόπες-Μπακασέτα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League;

«Η ενδεκάδα έχει ήδη κλειδώσει. Ο Γκάλο θα παίξει δεξιά, ο Κλωναρίδης πίσω από τον Πόνσε και ο Χουλτ αριστερά στην άμυνα. Αν βάλουμε και τις αλλαγές των Οικονόμου και Γαλανόπουλου αντί των Τσιγκρίνσκι, Άλεφ, έχουμε το σχήμα της Ολλανδίας».

Ποιο εκτιμάς ότι θα είναι το αποτέλεσμα με τον Άγιαξ; Έχει η ΑΕΚ τα φόντα να αποσπάσει κάτι θετικό;

«Δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις όμως είμαι σίγουρος πως η ΑΕΚ θα παλέψει το ματς και δεν θα είναι εύκολο για τον Άγιαξ να την καταβάλει».

Τι εικόνα έχεις για τα εισιτήρια στο Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα; Υπάρχει περίπτωση να δούμε μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου κιτρινόμαυρο;

«Η ΑΕΚ έχει πάρει 2.1000 εισιτήρια που εξαντλήθηκαν εδώ και μέρες. Θα υπάρξουν φίλοι της Ένωσης ωστόσο που θα βρεθούν στο γήπεδο και μεμονωμένα, μιας και η ζήτηση ήταν πολύ μεγαλύτερη».

Με ΠΑΟΚ τι ματς περιμένεις να δούμε; Με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από πέρσι πιστεύεις ότι θα δούμε ειρηνικό παιχνίδι;

«Δυστυχώς για το συγκεκριμένο ματς μετά και τα όσα έγιναν πέρυσι το κλίμα δείχνει τεταμμένο. Ας ελπίσουμε να μην συμβεί το παραμικρό και όλα να κυλήσουν ομαλά. Σίγουρα μιλάμε για ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και κρίσιμο, οπότε την ένταση εντός αγωνιστικού χώρου τη θεωρώ βέβαιη. Ας ελπίσουμε να μείνει όμως μόνο εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags