Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύο εκπλήξεις από Λουτσέσκου στην αποστολή για Τσέλσι! Τι συμβαίνει με Πρίγιοβιτς;
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-19 13:25:00

Δύο εκπλήξεις από Λουτσέσκου στην αποστολή για Τσέλσι! Τι συμβαίνει με Πρίγιοβιτς;

Sportdog Team
Δύο εκπλήξεις από Λουτσέσκου στην αποστολή για Τσέλσι! Τι συμβαίνει με Πρίγιοβιτς;

Δεν το περιμέναμε αυτό από τον Ρουμάνο κόουτς...

Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Τσέλσι στην Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική του Europa League βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Αντιθέτως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός τους Νίκο Καρέλη και Τσούμπα Ακπόμ, κάνοντας την έκπληξη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και το μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην Τσέλσι. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του, με το τεχνικό επιτελείο να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος του προγράμματος.

Η Τετάρτη (19.09) ήταν μέρα αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Λονδρέζους μέσα από διάφορες ασκήσεις και μίνι δίτερμα, ενώ εξάσκηση έγινε και στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για την κόντρα με την αγγλική ομάδα είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags