Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαλάρωσε λίγο, Σέρχιο! Ρεκόρ Ράμος στις κίτρινες κάρτες στο Τσάμπιονς Λιγκ
| 2018-09-20 10:34:00

Χαλάρωσε λίγο, Σέρχιο! Ρεκόρ Ράμος στις κίτρινες κάρτες στο Τσάμπιονς Λιγκ

Sportdog Team
Χαλάρωσε λίγο, Σέρχιο! Ρεκόρ Ράμος στις κίτρινες κάρτες στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τι συμβαίνει με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης...

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, γνωστός για τις πειθαρχικές παραβάσεις όσο και την ποιότητά του ως αμυντικός, κατέχει από χθες έναν άλλο -ανεπιθύμητο- τίτλο, αφού έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες κάρτες στην ιστορία του Champions League.

Ο Ράμος δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο της νίκης με 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ρόμα, φτάνοντας  συνολικά τις 37 κίτρινες κάρτες σε 115 παιχνίδια του Champions League, ξεπερνώντας τον πρώην μέσο της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Σκόουλς.

ΟΙσπανός αμυντικός κατέχει επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες  κίτρινες κάρτες σε μια σεζόν του Champions League, έχοντας πέντε, στις σεζόν 2010-11 και 2012-13, ενώ ο Σκόουλς δεν είχε ποτέ αντικρύσει περισσότερες από τέσσερις κίτρινες σε μια σεζόν.

Ο Ράμος, αποβλήθηκε 24 φορές με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή ...διπλάσιες φορές από τον επόμενο ...παραβάτη της ισπανικής ομάδας, που είναι ο Φερνάντο Ιέρο.

Έχει επίσης αποβληθεί περισσότερο από οποιονδήποτε παίκτη στην ιστορία της La Liga, έχοντας 19 κόκκινες κάρτες στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας.

Πάντως ο Ράμος δεν έχει αποβληθεί ποτέ σε 158 παιχνίδια με την εθνική Ισπανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags