Facebook Pixel «Ρουκέτες» Τσιώλη: «Ποιος Πόνσε; Βάλε Γιακουμάκη - "Προδότης" ο Χουλτ - Περίεργο με Λάζαρο...»!
| 2018-09-20 14:00:00

«Ρουκέτες» Τσιώλη: «Ποιος Πόνσε; Βάλε Γιακουμάκη - "Προδότης" ο Χουλτ - Περίεργο με Λάζαρο...»!

του Γιώργου Κτενά
«Ρουκέτες» Τσιώλη: «Ποιος Πόνσε; Βάλε Γιακουμάκη - "Προδότης" ο Χουλτ - Περίεργο με Λάζαρο...»!

Ο έμπειρος τεχνικός απασφάλισε στο Sportdog για ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Απογοητευτική χαρακτήρισε την εμφάνιση του Εζεκιέλ Πόνσε εναντίον του Άγιαξ ο Σάκης Τσιώλης, σε συνέντευξή του στο sportdog.gr, ενώ τόνισε ότι ο Πέτρος Μάνταλος αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα λάθη της άμυνας, στην παρουσία του Άλεφ αλλά και στο γεγονός ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης θα έπρεπε να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες.

Ακόμα, μίλησε και για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις, περιμένοντας από τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αφήσει εκτός 11άδας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

«Την πρόδωσε ο Χουλτ»

«Ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψε η ΑΕΚ στον Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι ήταν γιορτή. Αγωνιστικά, συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ καλά ανασταλτικά η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά προδόθηκε από τον Χουλτ στη φάση του πρώτου γκολ που άργησε να "κλείσει" και έδωσε ενθουσιασμό στον Άγιαξ. Στο δεύτερο γκολ, επίσης, χάθηκαν τα μαρκαρίσματα. Εντάξει, επιθετικά είχε πολλά θέματα και άργησε να μπει ο Άλεφ που μπορούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σάκη Τσιώλη στο sportdog.gr.

Στη φάση του πρώτου γκολ θα μπορούσε η ΑΕΚ να παίξει καλύτερα το τεχνητό οφσάιντ με τον Οικονόμου, αντίθετα ακριβώς από αυτή τη φάση δέχτηκε γκολ. 

«Η ΑΕΚ βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αναζήτησης, στην Ελλάδα μπορεί να μη φαίνονται αυτά τα προβλήματα, δεν υπάρχει πίεση στην επίθεση και δεν φαίνονται τα όποια προβλήματα χρειάζονται δουλειά. Στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, φαίνονται όλα τα προβλήματα συνοχής στην άμυνα. Ο Οικονόμου, ο Τσιγκρίνσκι και οι υπόλοιποι θα πρέπει να δέσουν σε αυτή την ιστορία. Θα σταθεροποιηθεί στην άμυνα η ΑΕΚ και θα πάει καλύτερα. Ήταν μάθημα για την ομάδα αυτό το παιχνίδι». 

«Καλύτερα ο Γιακουμάκης»

Πώς σχολιάζετε την παρουσία του Μάνταλου;

«Ήταν ο παίκτης που λειτούργησε ως σημείο αναφοράς στην ομάδα. Με απογοήτευσε ο Πόνσε γιατί δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Θεωρώ, μάλιστα, ότι ο Γιακουμάκης θα έπρεπε να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες. Αλλά όσον αφορά τον Μάνταλο, θεωρώ ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης ΑΕΚ, προσπάθησε να κρατήσει μπάλα, να δημιουργήσει καταστάσεις».

Πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Ήταν η πρώτη του φορά, κέρδος έχει και αυτός από την παρουσία του σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια στον όμιλο, θα μάθει να λειτουργεί σε αυτό το επίπεδο. Παρότι δεν του βγήκε το αρχικό πλάνο, προσπάθησε να μαζέψει την κατάσταση με τον Άλεφ στα χαφ. Νομίζω ότι όλοι στην ΑΕΚ διδάχθηκαν από αυτό το παιχνίδι».

«Μου φαίνεται περίεργο...»

Τέλος, με αφορμή το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις, ποια είναι η άποψή σας για το ροτέισον στους Ερυθρόλευκους; Διαβάζουμε σήμερα ρεπορτάζ που θέλουν, ίσως, τον Χασάν να παίρνει τη θέση του Λάζαρου στην 11άδα, για να παίξει κορυφή και ο Γκερέρο στα πλάγια. 

«Περίεργο μου φαίνεται να γίνει αυτό, εκτός αν παίξει 4-4-2. Δεν πιστεύω να αφήσει τον Λάζαρο έξω, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις. Δεν μου λέει τίποτα σπουδαίο η ισπανική ομάδα. Με λίγη τύχη και μεγάλη προσπάθεια μπορεί να προκύψει κάτι καλό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό ΣΟΚ πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο - Απόφαση που ρίχνει την Τούμπα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags