Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αυτός μου άρεσε από τον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε - Εκεί μοιάζουν Σαββίδης - Αμπράμοβιτς»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-20 15:00:00

«Αυτός μου άρεσε από τον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε - Εκεί μοιάζουν Σαββίδης - Αμπράμοβιτς»!

Sportdog Team
«Αυτός μου άρεσε από τον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε - Εκεί μοιάζουν Σαββίδης - Αμπράμοβιτς»!

Φοβερές δηλώσεις με αφορμή το αποψινό ματς με την Τσέλσι.

 

Ο πρώην αθλητικός διεθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, έδωσε συνέντευξη στον "Libero FM 107,4" και μίλησε για τον αγώνα του Δικεφάλου με την Τσέλσι, τις ομοιότητες του Ιβάν Σαββίδη με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά και για τον Γκάρι Ροντρίγκες!

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του "PAOK24" στον "Libero FM 107,4":

Για το πώς περιμένει το αποψινό παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά τη χρονιά και στην Ευρώπη. Προέρχεται κι από μία νίκη με 3-1 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και είναι σε καλή κατάσταση. Η Τσέλσι δεν θα έχει τον Αζάρ, θα έχει μία καλή ενδεκάδα, αλλά όχι την καλύτερη. Αν η Τσέλσι τον υποτιμήσει, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί και την έδρα του και να πετύχει κάτι καλό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φαβορί είναι η Τσέλσι».

Για τη φετινή Τσέλσι: «Παίζουν ένα τελείως διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου με τον Σάρι. Παίζουν ένα πιο επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Η Τσέλσι έχει παίκτες με πολλά τρεξίματα και βγαίνουν αρκετοί παίκτες από τις πίσω ζώνες. Έχει παίκτες όπως ο Γουίλιαν, ο Πέδρο, ο Αζάρ… Έχει μόνο νίκες στην Premier League και περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για τις ομοιότητες του Ιβάν Σαββίδη με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς: «Είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Είναι και οι δύο από τη Ρωσία, αλλά μιλάμε για μία τεράστια χώρα. Το κοινό τους στοιχείο είναι, ότι και οι δύο αγαπούν πολύ τις ομάδες τους και έχουν επενδύσει πολλά χρήματα. Με τον Αμπράμοβιτς η Τσέλσι έχει κερδίσει τα πάντα, ενώ και ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχει πετύχει πολλά, έχει ανέβει επίπεδο, έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα, ενώ και φέτος ξεκίνησε πολύ καλά και με μεγάλες προσδοκίες τη σεζόν».

Για τον Όλσεν και το γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να παίξει στον ΠΑΟΚ: «Χθες έπαιξε πολύ καλά. Η Ρόμα έχασε με 3-0, αλλά είχε αρκετές επεμβάσεις. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, ήταν η πρώτη φορά που έφυγε από το Μάλμε, στα 24-25. Έκανε κάποια λάθη στο ξεκίνημα, αισθάνθηκε αρκετά ανασφαλής και αποφασίσαμε να πάει στην Κοπεγχάγη. Επέστρεψε στην Εθνική, πήρε αυτοπεποίθηση και αυτό το καλοκαίρι η Κοπεγχάγη τον πούλησε στο Ρόμα».

Για το αν έχει κάποια εξήγηση, για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League: «Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα που έχει κάθε χρόνο παρουσία στη διοργάνωση. Ήταν πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο παιχνίδι με την ισοπαλία που πήρε ο ΠΑΟΚ πήγε καλά, αλλά στην Τούμπα φάνηκε η εμπειρία της Μπενφίκα. Το επόμενο βήμα, είναι να περάσει στους ομίλους του Champions League και ο ΠΑΟΚ. Χθες είδα το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ. Η ΑΕΚ είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά είδαμε τι έγινε. Ο Άγιαξ ήταν μία κλάση επάνω». 

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Δεν έχω προλάβει να δω πολλούς αγώνες, αλλά ένας παίκτης που μου είχε κάνει εντύπωση, ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες, που πλέον δεν βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Συνεχώς ανεβαίνει επίπεδο, ξεκίνησε από μία μικρή ομάδα στην Ολλανδία και πλέον έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο στη Γαλατασαράι».

Για την ισορροπία μεταγραφών-ακαδημιών: «Προφανώς πάντα ο στόχος είναι να παίρνεις τους καλύτερους παίκτες, κάτι που δεν είναι εύκολο για τις ελληνικές ομάδες. Δεν είναι ρεαλιστικό να μπορείς πάντα να παίρνεις τέτοιους παίκτες. Πρώτα πρέπει να παίρνεις τους καλύτερους από τη δική σου χώρα και μετά να βρεις παίκτες που δεν θα έχουν θέμα να παίξουν στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές ακαδημίες, αλλά πρέπει να δώσει θέσεις σε αυτά τα παιδιά, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το τμήμα σκάουτινγκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags