Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη συνέντευξη Κλάους μετά από 2 χρόνια: «Έκανα λάθη, εγώ φταίω! Ίσως γυρίσω ξανά στον ΠΑΟΚ...»
| 2018-09-20 17:25:00

Η πρώτη συνέντευξη Κλάους μετά από 2 χρόνια: «Έκανα λάθη, εγώ φταίω! Ίσως γυρίσω ξανά στον ΠΑΟΚ...»

Sportdog Team
Η πρώτη συνέντευξη Κλάους μετά από 2 χρόνια: «Έκανα λάθη, εγώ φταίω! Ίσως γυρίσω ξανά στον ΠΑΟΚ...»

Τι λέει για τον Δικέφαλο, τη μεταγραφή στον ΠΑΣ και την Εθνική.

Σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον ΠΑΣ, στην πιθανή επιστροφή του στην Εθνική, αλλά και στα όνειρά του για ένα πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα: Ηταν κάτι που το ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Μίλησα με τον ΠΑΣ, μου πρόσφεραν όσα ήθελα. Βρήκα γνώριμους παίκτες και μπήκα εύκολα στο κλίμα. Ήξερα τον Βελλίδη, τον Μυστακίδη, τον Μιχαήλ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κ. Πετράκης.

Για τον Γιάννη Πετράκη: Είναι ένας προπονητής που έρχεται κοντά με τους ποδοσφαιριστές, μας κερδίζει και μας μεταφέρει όσα θέλει.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΣ: Ηταν μια γρήγορη απόφαση. Τα βρήκαμε πολύ γρήγορα και είπα το "ναι" αμέσως. Είχα επαφές με κάποιες ομάδες του εξωτερικού, αλλά ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα για να βρω τον καλό μου εαυτό.

Για την εμπειρία του στο Ισραήλ: Ηταν μια νέα εμπειρία, δύσκολη στην αρχή, για το πως θα μπω στο κλίμα του Ισραήλ. Τα πράγματα πήγαν καλά στην αρχή, μετά όμως άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα, δεν είχα χρόνο και κάπως έτσι έμεινα πίσω. Είχα να παίξω πολύ καιρό.

Για το πως θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό: Ναι, είναι αλήθεια πως τα τελευταία δύο χρόνια έχασα τον καλό μου εαυτό εντός του γηπέδου. Μου έλειψε το γκολ. Αυτό δίνει ψυχολογία στον επιθετικό.

Για το πως θα αποκτήσει ξανά επαφή με τα δίχτυα: Έκανα την καλύτερη επιλογή να έρθω στον ΠΑΣ. Υπάρχει τρομερό κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω πως σύντομα θα σκοράρω και πάλι. Υπάρχουν καλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει διάθεση να πετύχουμε στόχους και θα είναι μια πολύ καλή σεζόν.

Για τον Κόντε και την παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια: Ηταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα είναι δύσκολο να φορτωθείς το βάρος που άφησες αλλά είμαι έτοιμος να τα καταφέρω.

Για το τι του είπε ο Πετράκης: Ο κ. Πετράκης μπαίνει στο μυαλό σου, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος πρώτα από όλα. Με πίστεψε, με ήθελε και αυτό με κέρδισε και στο γήπεδο θα δώσει και το...110% για να τον δικαιώσεις.

Για το αν αγχώθηκε όταν περνούμε ο καιρός και ήταν χωρίς ομάδα: Αγχώνεσαι μετά από ένα σημείο, ήταν μια δύσκολη χρονιά δεν το κρύβω είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα είναι μια διαφορετική χρονιά.

Για το ποιος ευθύνεται που η καριέρα του πήρε φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια: Εγώ φταίω. Κανείς άλλος. Σκέφτηκα κάποια πράγματα και είμαι εδώ να τα βελτιώσω. Δικαιολογίες δε ψάχνω ποτέ. Εκανα πολλά λάθη.

Για το παιχνίδι με τον Αρη: Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, έχω παίξει πολλά παιχνίδια εναντίον του Αρη. Δουλεύουμε καθημερινά, ξέρουμε τα ελαττώματά τους. Είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι καλή ομάδα ο Αρης. Ο Αρης έχει ψυχολογία, έχει καλό υλικό.

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα και βασικός: 100% έτοιμος δεν είμαι ακόμα. Δουλεύω σκληρά, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα παίρνω περισσότερο χρόνο. 

Για την Εθνική και αν αποτελεί όνειρό του να επιστρέψει: Η Εθνική είναι ένα όνειρο. Έμεινα πίσω στην Εθνική. Μακάρι μέσα από τον ΠΑΣ να ξανακληθώ.

Για το πόσα γκολ έχει στόχο να σκοράρει: Δεν βάζω στόχους για τα γκολ. Εγώ θέλω να είμαι έτοιμος και το γκολ θα έρθει.

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι: Είναι σπουδαίο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική ομάδα τους έχω παρακολουθήσει και πέρυσι και φέτος. Δούλεψε πολύ και πιστεύω θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλει, ο Λουτσέσκου έχει περάσει όσα θέλει και τα παιδιά το βγάζουν μέσα στο παιχνίδι. 

Για το τελευταία του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αν γνώριζα, ότι θα αποχωρήσει: Οχι δεν γνώριζα αν θα φύγω ή όχι. Ο κόσμος καταλάβαινε πως έρχεται το τέλος της σχέσης δεν αλλάζει με τίποτα.

Για το αν υπήρξε επαφή με τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει: Δεν υπήρχε καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ.

Για το αν ένιωθε πως έφτασε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ: Είχε φτάσει το σημείο να κλείσει ο κύκλος μου με τον ΠΑΟΚ. Ηθελα και εγώ και η ομάδα να γίνει αυτή η αλλαγή. 

Για το αν ήταν σωστή η απόφαση του ΠΑΟΚ να τον αφήσει να φύγει: Οταν έχεις επιθετικό που δεν σκοράρεις ψάχνειςν να βρεις κάτι άλλο. 

Για την σχέση του με τον ΠΑΟΚ: Η σχέση με τον ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει, ίσως ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Για το γεγονός πως δύο χρόνια επέλεξε να μην μιλήσει πουθενά: Ηταν επιλογή δική μου να μη μιλήσω ποτέ. Ακούστηκαν πολλά για μένα, αλλά ήταν επιλογή μου να μη μιλήσω. 

Για τα όνειρά του: Ονειρό μου είναι να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα. Δεν παραπονιέμαι πέτυχα πολλά όμως. Ο κόσμος με αγάπησε δεν έχω καμία πικρία από την συμπεριφορά του. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags