Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Σούλη: «Καλύτερα έτσι με Λάζαρο, τι κάνει ο Μαρτίνς - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σαν... Ολυμπιακός»
| 2018-09-20 17:33:00

Ατακάρες Σούλη: «Καλύτερα έτσι με Λάζαρο, τι κάνει ο Μαρτίνς - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σαν... Ολυμπιακός»

του Γιώργου Κτενά
Ατακάρες Σούλη: «Καλύτερα έτσι με Λάζαρο, τι κάνει ο Μαρτίνς - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σαν... Ολυμπιακός»

Ο έμπειρος τεχνικός «τα σπάει» στο Sportdog. Απολαύστε τον...

Την άποψη ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να έχει πολύ καλή απόδοση εναντίον της Μπέτις, αν μείνει εκτός λόγω της πιθανής παρουσίας Χασάν και Γκερέρο στην ίδια 11άδα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο πεπειραμένος προπονητής αναφέρθηκε ακόμα στο περιορισμένο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς και τον λόγο για τον οποίο το κάνει, ενώ σχολίασε και την αποστολή του ΠΑΟΚ που έχει μοναδικό σέντερ φορ τον ανέτοιμο Πρίγιοβιτς.

Ακόμα, μίλησε για το ενδεχόμενο να παίξει ο Πέλκας στην κορυφή της επίθεσης, ενώ σχολίασε ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ του θυμίζουν τον Ολυμπιακό προ δεκαετίας... 

«Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Επειδή ο Ολυμπιακός είναι καινούργια ομάδα, με πολλές μεταγραφές ξανά φέτος το καλοκαίρι, ο προπονητής του θέλει να δώσει ρυθμό και συνοχή. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο σκοπός του, για αυτό και δεν προχωράει σε ροτέισον», μας είπε αρχικά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πιθανό να δούμε τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης και τον Γκερέρο στα πλάγια. Πώς θα βλέπατε αυτή την εξέλιξη και ποιος εκ των Λάζαρου-Ποντένσε περιμένετε να μείνει εκτός βασικού σχήματος;

«Για εμένα δεν είναι κλασικοί επιθετικοί, δεν είναι όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή ο Καρίμ Μπενζεμά, ποδοσφαιριστές δηλαδή που είναι κλασικοί φορ. Το βλέπω λογικό να κάνει τέτοια επιλογή ο Μαρτίνς, γιατί και ο Γκερέρο και ο Χασάν είναι κινητικοί και θα μπορούσαν να αποδώσουν αν παίξουν στα πλάγια. Τώρα για το ποιος θα μείνει έξω, μένει να φανεί. Πολλές φορές ο Λάζαρος όμως, το είχαμε δει και στην ΑΕΚ αυτό, έρχεται από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα και είναι πολύ καλύτερος».

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ είδαμε τον Ρασβάν Λουτσέσκου να παίρνει μόνο τον Πρίγιοβιτς στην αποστολή, από επιθετικούς, ενώ ο Σέρβος άσος δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

«Θεωρώ ότι τον πήρε για να του δώσει έστω και 30-35 λεπτά συμμετοχής. Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου δεν θα κάνει το λάθος να παίξει την Τσέλσι σε ανοιχτό γήπεδο. Δεν θα κάνει το ίδιο λάθος που έκανε με την Μπενφίκα και το πλήρωσε. Δεν είναι κακό, άλλωστε, να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες του αγώνα. Η Γιουβέντους, χθες, όταν βγήκε ο Ρονάλντο έμεινε στο δικό της μισό για να τα καταφέρει».

Δεν αποκλείεται να δούμε τον Πέλκα στην κορυφή της επίθεσης και τον Ελ Καντουρί πίσω του. Παράλληλα, μπορεί ο Αλίν Τόσκα να κάνει ντεμπούτο, στο πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου.

«Ο Πέλκας είναι παίκτης που βγαίνει καλά στον χώρο, αλλά χρειάζεται μπροστά του επιθετικό. Ο Πρίγιοβιτς του ανοίγει χώρους, του σπάει καλά την μπάλα, για αυτό ξεχωρίζει με την παρουσία του. Αν δεν έχει φορ μπροστά του, δεν ξέρω τι θα καταφέρει. Σίγουρα, πάντως, θα προσπαθήσει στην κόντρα. Όσον αφορά το ντεμπούτο του Τόσκα, όλοι παίκτες κάποια στιγμή κάνουν ντεμπούτο. Τώρα αν αυτό το παιχνίδι είναι κατάλληλο ή όχι, θα φανεί στο γήπεδο».

Πώς θέλετε να κλείσουμε τη συνέντευξη;

«Είναι δύο παιχνίδια σημαντικά και για τις δύο ομάδες αλλά και για την Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα έδινα περισσότερες πιθανότητες για νίκη στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ, όπως είδαμε και την ΑΕΚ χθες, κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και μου θυμίζουν λίγο τον Ολυμπιακό πριν από 10 χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags