Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Σάββα για τον διαιτητή: «Όλα τέλεια, δεν έχει σημασία αν κάνει λάθη ο διαιτητής...»
| 2018-09-21 00:58:00

Τρομερές ατάκες Σάββα για τον διαιτητή: «Όλα τέλεια, δεν έχει σημασία αν κάνει λάθη ο διαιτητής...»

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Σάββα για τον διαιτητή: «Όλα τέλεια, δεν έχει σημασία αν κάνει λάθη ο διαιτητής...»

Τα ανθρώπινα λάθη και η αυστηρή αποβολή του Τσιμίκα. 

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έμεινε ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως άξιζαν ακόμα και τη νίκη κόντρα στην Μπέτις και τόνισε πως δεν τον ενοχλούν τα λάθη του διαιτητή γιατί είναι ανθρώπινα, αν και η αποβολή του Τσιμίκα

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Cosmote TV: «Φανταστική ατμόσφαιρα. Αυτοί είχαν την κατοχή, αλλά δεν κάνανε καμία ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός έκανε τέσσερις. Δεν μετράει η κατοχή, δεν λέει τίποτα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το 0-0 γιατί δύσκολα ομάδες που μένουν με 10 παίκτες για μισή ώρα αντέχουν. Δεν έχει σημασία αν έχει κάνει λάθη ο διαιτητή, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ηθελημένα. Αυτά είδε και αυτά σφύριξε. Θεωρώ πάντως ότι ήταν αυστηρός στην αποβολή γιατί το είδα μετά και δεν σφυρίζεται τέτοια αποβολή.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει εκεί και να πάρει αποτέλεσμα, όπως και στη Μίλαν. Η Μπέτις είναι μια ισπανική ομάδα που βρίσκεται στη Σεβίλλη και έχει περισσότερους οπαδούς από εκείνη στην πόλη. Εγώ τα κρίνω όλα τέλεια για σήμερα, εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες και ο καθένας ας κρίνει».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags