Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελάθηκε ο Σάντος με τον παιχταρά του Ολυμπιακού - Σκέψεις για Εθνική
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-21 10:27:00

Τρελάθηκε ο Σάντος με τον παιχταρά του Ολυμπιακού - Σκέψεις για Εθνική

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Σάντος με τον παιχταρά του Ολυμπιακού - Σκέψεις για Εθνική

Δεν πέρασε απαρατήρητη η εμφάνισή του κόντρα στη Μπέτις.

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε ο Ντανιέλ Ποντένσε την θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής κινείται σε υψηλές στροφές με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας και έτσι άλλωστε έφτασε στο σημείο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα στο sdna.gr.

Ως γνωστόν συνεργάτης του Σάντος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/9) στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε τον Ποντένσε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ποντένσε θα μπορούσε να σκοράρει στο 41΄καθώς και να προσφέρει μια ασίστ στον Φετφατζίδη στο 51,΄με τα «θα» όμως δεν γράφεται ιστορία.

Και για να λέμε και να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Πορτογάλος δεν κατέπληξε τα πλήθη με την εμφάνισή του.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει διόλου πως βγαίνει από το «ραντάρ» του Φερνάντο Σάντος.

Κάθε άλλο μάλιστα, αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, ο κόουτς της Εθνικής Πορτογαλίας σχεδιάζει να τσεκάρει – μέσω συνεργάτη του – τον 22χρονο ποδοσφαιριστή και σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού μέχρι την επόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Να θυμίσουμε πως οι αγώνες «ειδικού βάρος» με υψηλό συντελεστή δυσκολίας που ακολουθούν για τους «ερυθρόλευκους» και προσφέρονται για…επισκέψεις, είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ (30/9) στο Φάληρο, καθώς και με αντιπάλους τη Μίλαν (4/10) και την ΑΕΚ (7/10) στο Μιλάνο και στο ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Και σε ένα από αυτά τα τρία ματς, το πιθανότερο είναι πως ο Ποντένσε θα δώσει νέες εξετάσεις με φόντο την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο άσος του Ολυμπιακού έχει στο βιογραφικό του κλήσεις σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (U21, U20, U19, U18, U16) χωρίς όμως να έχει φορέσει ούτε μια φορά τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών.

Καλομελέτα κι έρχεται; Ο χρόνος και ο Σάντος θα δείξουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags