Facebook Pixel Sportdog.gr | Και όμως ισχύει – Αγαπημένος του Λουτσέσκου αυτός που «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-21 10:36:00

Και όμως ισχύει – Αγαπημένος του Λουτσέσκου αυτός που «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Και όμως ισχύει – Αγαπημένος του Λουτσέσκου αυτός που «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ

Το φυσούν και δεν κρυώνει στον Δικέφαλο.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία κρύβεται πίσω από την επικράτηση της Τσέλσι μέσα στην Τούμπα με το γκολ του Γουίλιαν. Και αυτό γιατί ο παίκτης της αγγλικής ομάδας έχει σχέση με την οικογένεια του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Γουίλιαν αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και συνεργάστηκε με τον Μίρτσεα Λουτσέσκου, με τους δύο άνδρες να έχουν μια εξαιρετική σχέση μεταξύ τους.

Μιλώντας σε μέσο της Ρουμανίας, ο Βραζιλιάνος άσος θυμήθηκε τα χρόνια της Σαχτάρ και την συνεργασία του με τον Μίρτσεα Λουτσέσκου, τονίζοντας: «Πέρασα φανταστικές στιγμές στην Σαχτάρ του Μίρτσεα Λουτσέσκου, έμαθα πολλά από αυτόν. Έχω κερδίσει τρόπαια εκεί, ήταν ωραίο να δω το γιο του. Ο κ.Λουτσέσκου ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος για την καριέρα μου, πήρα πολλά από εκείνον όσο ήμουν μικρότερος. Έμαθα και απέκτησα εμπειρίες, ήταν καλό για εμένα».

Με την σειρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για την σχέση των δυο, αποκάλυψε πως: «Ο Γουίλιαν είναι πολλά χρόνια στην Τσέλσι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο πατέρας μου αγάπησε πάρα πολύ. Και εκείνος το αναγνωρίζει. Μου είπε να πω στον πατέρα μου ότι τον αγαπάει πολύ. Στην Τούμπα, έκανε την δουλειά του, ακριβώς όπως προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς την δική μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags