Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινεί ο Κυζερίδης: «Έχω πολλούς αγγέλους πάνω από το κεφάλι μου»
| 2018-09-21 13:20:00

Συγκινεί ο Κυζερίδης: «Έχω πολλούς αγγέλους πάνω από το κεφάλι μου»

Sportdog Team
Συγκινεί ο Κυζερίδης: «Έχω πολλούς αγγέλους πάνω από το κεφάλι μου»

Τι είπε για το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας του;

Ο Νίκος Κυζερίδης νίκησε τον καρκίνο και γεμάτος ικανοποίηση μίλησε για τη μάχη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια και για την αγάπη που εισέπραξε!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Κυζερίδης, μίλησε στην εκπομπή του Action24, Sportnews, με τον Σταύρο Κουράκο, για το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια της υγείας του και πως κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος, τα συναισθήματα είναι διαφορετικά, περιμέναμε τα αποτελέσματα με στρες και άγχος, όμως όλα πήγαν καλά. Το μόνο που μου είπε ο γιατρός είναι ότι εγώ σου έβαλα ένα φάρμακο, αλλά η δύναμή σου ήταν η θέληση, η πίστη σου και ο αγώνας που έκανες με την οικογένειά σου.

Δεν μπορείς να το σβήσεις από το μυαλό σου. Απλά συνεχίζουμε. Τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο. Βέβαια ζω με αυτό. Έχει μπει στην καθημερινότητά μου. Άνθρωπος είμαι και δεν είμαι ρομπότ. Δεν μπορώ να το ξεχάσω. Όταν αρρωσταίνω το μυαλό μου πάει στο κακό. Πάρα πολύς κόσμος μου συμπαραστάθηκε. Είμαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου. Έχω πάρα πολλούς αγγέλους πάνω από το κεφάλι μου. Έδειξαν πολλοί άνθρωποι ότι με αγαπάνε. Η δύναμη ψυχής του ανθρώπου, η καρδία, είναι αυτή που την νοιώθεις όταν είναι κοντά σου άνθρωποι που σε αγαπάνε και νοιάζονται για σένα».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags