Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζήτησε «συγγνώμη» από τους οπαδούς της η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-21 16:51:00

Ζήτησε «συγγνώμη» από τους οπαδούς της η ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ζήτησε «συγγνώμη» από τους οπαδούς της η ΑΕΚ!

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους φίλους της που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" για το ματς με τον Άγιαξ, ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από αυτούς που ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να εξασφαλίζουν εισιτήριο για το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται και την υποχρέωση, αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στις εξέδρες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στην πρεμιέρα μας στο UEFA Champions League απέναντι στον Αγιαξ.

Ζητάμε συγγνώμη από εκείνους –ευτυχώς λίγους- οι οποίοι ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ευρώπης και μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησαν μάταια να εξασφαλίσουν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο. Οι πραγματικές ανάγκες μας για αυτό το παιχνίδι θα απαιτούσαν μέχρι και διπλάσιο αριθμό εισιτηρίων από αυτόν που δικαιούμασταν, κάτι που δεν ήταν δυνατό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο όχι μόνο για τη στήριξή τους προς την ομάδα και στα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά κυρίως για την άψογη συμπεριφορά τους, την απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες της ολλανδικής αστυνομίας, τη συντεταγμένη προσέλευσή τους στο γήπεδο, το γεγονός ότι δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα και για το γεγονός ότι κατά κοινή παραδοχή όλων διαφήμισαν με τη στάση τους -για μια ακόμα φορά- την ομάδα μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος!

Για μία ακόμα φορά σας ευχαριστούμε πολύ!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags