Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα του Νάτχο που... φτιάχνει τους φίλους του Ολυμπιακού!
| 2018-09-21 17:46:00

Η ατάκα του Νάτχο που... φτιάχνει τους φίλους του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Η ατάκα του Νάτχο που... φτιάχνει τους φίλους του Ολυμπιακού!

Τί δήλωσε ο Ισραηλινός ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Μπίμπρας Νάτχο μίλησε στην κάμερα της Nova εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για τη Superleague

Ο ήρωας της νίκης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι πλέον στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, γνωρίζοντας παράλληλα τι ζητά ο προπονητής του, και υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για την μετάβαση από το παιχνίδι με την Μπέτις στο ματς με τον Πανιώνιο: Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία από Ευρώπη σε Ελλάδα, είναι διαφορετικά παιχνίδια και θέλουν διαφορετική προσέγγιση. Προτεραιότητα μας είναι σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα από εκεί ξεκινούν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως θα ετοιμάσουν και τους υπόλοιπους. 
 
Για το παιχνίδι με την Μπέτις: Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στην άμυνα. Οι αντίπαλοί μας έλεγξαν το παιχνίδι χωρις ωστόσο να έχουμε επικίνδυνες στιγμές. Τώρα παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο πρέπει να είμαστε με καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε με την Μπετις, πάντως, είναι όταν είχαμε την μπάλα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική μας προσπάθεια. 
 
Για τον εαυτό του: Όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα θες χρόνο για να δεις πως παίζουν οι συμπαίκτες σου, τι θέλει ο προπονητής σου, να μπεις στο σύστημα. Νομίζω έχω πως ενταχθεί πλέον και ξέρω 100% τι θέλει ο προπονητής μου από μένα, γι' αυτό και παίζω περισσότερο. 
 
Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο: Το να παίζεις μακριά από την έδρα σου δεν είναι ποτέ εύκολο. Δεν ξέρουμε πολλά για τον Πανιώνιο γιατί είχαμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Μπετις. Έχουμε δύο μέρες να μάθουμε τα πάντα και να πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω θα τα καταφέρουμε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags