Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη για τις δηλώσεις Λουτσέσκου - Τι είπε για Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα
| 2018-09-21 18:00:00

Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη για τις δηλώσεις Λουτσέσκου - Τι είπε για Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη για τις δηλώσεις Λουτσέσκου - Τι είπε για Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα

Ανέλυσε το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην κάμερα της Nova για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική εικόνα του αντιπάλου, όσο και στις περιβόητες δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου περί "κλεμμένου πρωταθλήματος".

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το ματς με τον Άγιαξ: «Το είδαμε, το αναλύσαμε και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής. Και από την συμμετοχή και από ματς σαν αυτό, υπάρχουν πράγματα να μάθεις για να τα αξιοποιήσεις και να γίνεις καλύτερος στη συνέχεια. Δεν μπορούμε να σταθούμε μόνο στο καλό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου ή στο κακό του δευτέρου. Πρέπει να σταθούμε σε όλο το παιχνίδι. Είναι καλή η συμμετοχή, είναι καλό όλο αυτό και πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί. Μπορούσαμε να το πράξουμε σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Σίγουρα βέβαια περιμέναμε και τα λάθη. Μαθαίνεις να παίζεις και πιο γρήγορα, να σκέφτεσαι πιο γρήγορα αυτά τα παιχνίδια. Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ το ότι παίξαμε με τέτοιους αντιπάλους. Δεν κερδίζεις μόνο φέρνοντας καλά αποτελέσματα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πόσο μάλλον όταν έχεις να αντιμετωπίσεις αντιπάλους που θα ανταγωνιστείς για την πρώτη θέση. Η διαχείριση είναι στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως. Κούραση θα υπάρχει για όλους και την διαφορά θα την κάνει το καθαρό μυαλό. Θα γίνουν και εδώ πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Για τις επιστροφές Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα: «Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες που έχουν βοηθήσει σε όσα έχουμε κάνει. Σίγουρα θα θέλαμε να τους έχουμε και στην Ευρώπη».

O ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος, μία ομάδα που προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή και αγοράζει συνέχεια παίκτες. Είναι από τα σημαντικά στοιχεία του ΠΑΟΚ η ομοιογένεια. Βέβαια πήρε κάποιους παίκτες τώρα και ποτέ δεν εύκολο να μπουν αμέσως στην ομάδα. Έχουμε όμως και εμείς πολύ καλή ομάδα που μπορεί να πετύχει πράγματα.

Για το αν οι παίκτες του ανταποκρίνονται στα ‘’θέλω’’ του: «Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι 100% και ούτε πρόκειται ποτέ να είμαι 100%. Τα συνεχόμενα παιχνίδια και οι αλλαγές δεν μας έδωσαν τον χρόνο να δουλέψουμε όσο θέλουμε. Για μένα όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παιδιών. Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα και αυτός ήταν ένας λόγος που με πείραξε το ματς της Τετάρτης».

Για το αν περιμένει εκπλήξεις από τον Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που με τον Λουτσέσκου παίζει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και δεν πιστεύω πως θα αλλάξει πολλά πράγματα στο τακτικό κομμάτι. Μπορεί βέβαια ανά πάσα στιγμή κάποιος παίκτης είτε δικός μας είτε του ΠΑΟΚ να κάνει την διαφορά. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την ενδεκάδα: «Ο Λιβάγια είναι βέβαιο ότι θα παίξει!».

Για την παρουσία του Μπακάκη ως εξτρέμ: «Βοήθησε πολύ στο αμυντικό κομμάτι και με την ταχύτητά του έδωσε πράγματα στην επίθεση. Παίξανε οι παίκτες που ήταν απόλυτα έτοιμοι την Τετάρτη».

Για τον Ταλιαφίκο: «Τον θεωρούσα τον πιο επικίνδυνο παίκτη. Όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο!. Ελπίζω την Κυριακή να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες και ο κόσμος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο».

Για την δήλωση Λουτσέσκου: «Ο κύριος Λουτσέσκου έχει τα πιστεύω του. Εγώ τον κρίνω ως προπονητή και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε εγώ δεν ήμουν κομμάτι της υπόθεσης πέρσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags