Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αμόκ» στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ - Κίνηση που δείχνει πόλεμο μέχρι τέλους - Μέσα ο Ολυμπιακός!
| 2018-09-21 21:00:00

«Αμόκ» στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ - Κίνηση που δείχνει πόλεμο μέχρι τέλους - Μέσα ο Ολυμπιακός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Αμόκ» στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ - Κίνηση που δείχνει πόλεμο μέχρι τέλους - Μέσα ο Ολυμπιακός!

Απόφαση που βαράει συναγερμό στην Τούμπα. Ολοι... στα κόκκινα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, μετά την αναβολή που ζήτησαν και πήραν οι Θεσσαλονικείς στην εκδίκαση για την υπόθεση του Έλληνα άσου μετά την απρεπή συμπεριφορά του κόντρα στον ΟΦΗ.

Η εκδίκαση πήρε αναβολή για την προσεχή Τρίτη και το πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση θα καθορίσει το ποιο παιχνίδι θα χάσει ο Πασχαλάκης, εκτίοντας την ποινή μιας αγωνιστική που αναμένεται να του επιβληθεί.

Δηλαδή, εάν η απόφαση βγει την ίδια μέρα και ο Πασχαλάκης τιμωρηθεί με μια αγωνιστική, θα χάσει το ματς Κυπέλλου με τον Άρη. Σε αντίθετη περίπτωση, θα εκτίσει την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα την 5η αγωνιστική.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επεδίωξαν να είναι διαθέσιμος ο Πασχαλάκης κόντρα στην ΑΕΚ, ρισκάροντας ταυτόχρονα να μην τον έχουν στο «Γ. Καραϊσκάκης», δείχνει πολλά για τη βαρύτητα που δίνουν στο ντέρμπι κόντρα στην Ένωση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, όλοι στον Δικέφαλο κινούνται στο ρυθμό της κυριακάτικης αναμέτρησης, με πολλούς μάλιστα να το αντιμετωπίζουν ως το παιχνίδι της χρονιάς!

Εκτός του βαθμολογικού κινήτρου (σ.σ. η ΑΕΚ με νίκη θα ξεφύγει με 5 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ), πρόκειται και για ματς αποδείξεων για τον Δικέφαλο του Βορρά μετά από όλα όσα συνέβησαν πέρυσι στην αντίστοιχη αναμέτρηση που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή, και οι «ασπρόμαυροι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

AEK και Ολυμπιακός «τσιτώνουν» τον ΠΑΟΚ - Τι «ακούγεται» για Λουτσέσκου - Οπαδοί «έκραξαν» τον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags