Facebook Pixel ΑΕΚ: Τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός ο Μπογέ - Γλίτωσε το χειρουργείο
| 2018-09-21 22:20:00

Χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο από το ΣΟΚ - Δύο μήνες έξω κι ο Μαρίνος τρελαίνεται

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο από το ΣΟΚ - Δύο μήνες έξω κι ο Μαρίνος τρελαίνεται

Τραγικό λάθος στην ΑΕΚ, με άδεια χέρια ο Ουζουνίδης.

H υπόθεση του Λούκας Μπογέ εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ, αφού ο Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στις θέσεις των εξτρέμ, όμως ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα, λόγω τραυματισμού.

Ο 22χρονος άσος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος φανέρωσε ότι η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά και έτσι αποφασίστηκε ότι δεν χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση.

Ο Μπογέ έχει ήδη χάσει 1,5 μήνα εξαιτίας προβλήματος στους κοιλιακούς προσαγωγούς, αλλά από τη στιγμή που γλίτωσε το χειρουργείο, μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή. Θα συνεχίσει να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα μέχρι να ενσωματωθεί ξανά με την ομάδα, κάτι που για να επιτευχθεί θέλει από 10-20 μέρες.

Αυτό βεβαίως που έχει σημασία είναι η πορεία της αποθεραπείας, συνεπώς κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή το πότε θα τεθεί ο παίκτης στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η εν λόγω πάθηση στους κοιλιακούς καταλήγει συνήθως σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να διορθωθεί εξ΄ ολοκλήρου το πρόβλημα. Ωστόσο, στην ΑΕΚ που εξέτασαν προσεκτικά την περίπτωση του Αργεντινού προφανώς γνωρίζουν τους λόγους, για τους οποίους δεν προχώρησαν στη λύση του χειρουργείου.

Παράλληλα, η απόφαση ενδεχομένως να πάρθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη της Τορίνο, που παρακολουθεί την υπόθεση, μιας και κατέχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» ξαφνικά στην ΑΕΚ πριν την Τούμπα - Ποιος άναψε φωτιές, πήραν ανάποδες - Φοβερά πράγματα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags