Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλει τον Πέπε η Μπαρτσελόνα!
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-23 00:29:00

Θέλει τον Πέπε η Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Θέλει τον Πέπε η Μπαρτσελόνα!

Το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας του.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πέπε. Φυσικά, δεν μιλάμε για τον πρώην αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Μπεσίκτας, αλλά για τον 22χρονο εξτρέμ της Λιλ, Νικολάς Πέπε. Την είδηση αυτή μάλιστα ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζεράρ Λόπεζ με δηλώσεις του στο «RMC Sport».

Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, που μέχρι στιγμής μετρά 4 γκολ και 3 ασίστ στις 5 πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1, ενώ πέρυσι πέτυχε συνολικά 14 τέρματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ των ενδιαφερομένων βρίσκεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λόπεζ δήλωσε σχετικά: «Είναι αλήθεια (για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα). Αρκετές μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται. Κάποιες έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, για να μάθουν τις σκέψεις μας. Θέλω να μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Σίγουρα θα κάνουμε πωλήσεις τον Ιανουάριο. Θα προσπαθήσουμε όμως να πουλήσουμε παίκτες που έχουν ποιοτικά στοιχεία, αλλά όχι αρκετό χρόνο συμμετοχής. Για παράδειγμα έχουμε πέντε σέντερ-μπακ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags