Facebook Pixel Ο Λύμπε και τα 7 κακά της μοίρας τους!
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-20 01:08:00

Ο Λύμπε και τα 7 κακά της μοίρας τους!

Ο Λύμπε και τα 7 κακά της μοίρας τους!

«Πελατειακές» σχέσεις έχει δημιουργήσει ο Λυμπερόπουλος με την φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς σε επτά χρόνια έχει επτά γκολ. Δικαιολογημένο το «πράσινο» χειροκρότημα.

Σε… δήμιο του Παναθηναϊκού έχει μετατραπεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος λες και δεν ξέχασε ποτέ την φυγή του από το «τριφύλλι», σχεδόν πάντα όταν τον βρίσκει απέναντι τον πληγώνει. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τους αριθμούς, καθώς από το 2004 μέχρι και σήμερα, ο «Λύμπε» έχει σκοράρει επτά γκολ ως αντίπαλος του ΠΑΟ. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης έσπασε και ένα προσωπικό ρεκόρ, αφού ήταν η πρώτη φορά που πέτυχε δύο τέρματα στο ίδιο παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του. Όλες τις υπόλοιπες αρκούνταν στο ένα.

Πάντως, μπορεί να έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια, ωστόσο η σχέση του Μεσσήνιου επιθετικού με τον κόσμο των «πρασίνων» δεν έχει χαλάσει. Ακόμα και φέτος, όπου έβλεπαν την ομάδα τους να διασύρεται με 2-0 στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου τον χειροκρότησαν. Και ο ίδιος βέβαια δεν είναι αγνώμονας. Δεν έχει πανηγυρίσει έξαλλα κανένα γκολ. Πάντα σηκώνει το χέρι απλώς και αφιερώνει.

Ωστόσο, ο «Λύμπε» είναι ξεκάθαρος. «Οικογένεια μου είναι η ΑΕΚ», δήλωσε και μετά το ντέρμπι και έστειλε το μήνυμα. Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτή η δήλωσε πείραξε περισσότερο τον κόσμο του Παναθηναϊκού από τα δύο γκολ που του… πρόσφερε ο επιθετικός της Ένωσης.

Ωστόσο, οι οπαδοί των «πρασίνων» έχουν… άλλα στο κεφάλι τους σήμερα από το να ασχολούνται με παλιές αγάπες. Η απογοήτευσή τους είναι τόσο μεγάλη, που μετά τη νέα βαριά ήττα δεν είχαν κουράγιο ούτε να αποδοκιμάσουν την ομάδα τους.  

Αναλυτικά τα γκολ του «Λύμπε» κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΠΑΟ – ΑΕΚ: 2-1 (1/2/04)

ΑΕΚ – ΠΑΟ: 1-0 (9/1/05)

ΑΕΚ-ΠΑΟ: 1-1 (27/1/05) (Κύπελλο)

ΑΕΚ – ΠΑΟ: 3-0 (23/10/05)

ΠΑΟ – ΑΕΚ: 2-1 (11/11/07)

ΠΑΟ – ΑΕΚ: 0-2 (19/1/10) (Κύπελλο)
*Δύο γκολ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags