Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατρομητάρα στην κορυφή! Νίκησε ΑΕΛ και είναι προσωρινά πρώτος - «Φωνές» για την διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-22 20:55:00

Ατρομητάρα στην κορυφή! Νίκησε ΑΕΛ και είναι προσωρινά πρώτος - «Φωνές» για την διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατρομητάρα στην κορυφή! Νίκησε ΑΕΛ και είναι προσωρινά πρώτος - «Φωνές» για την διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανώτεροι οι Περιστεριώτες, επικράτησαν 2-0.

Στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, έστω και προσωρινά, πάτησε ο Ατρόμητος ο οποίος επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ και έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Άρης είναι στο -1!

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και βρήκαν γκολ στο 54’ με τον Μπρούνο και τον Ουγκράι στο 85’, ενώ η ΑΕΛ φωνάζει για την διαιτησία, βγάζοντας ανακοίνωση μάλιστα την ώρα του αγώνα.
 

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Ατρόμητο να πατάει καλύτερα και να δείχνει πιο έτοιμος και αποφασισμένος να πετύχει το γρήγορο γκολ. Μάλιστα, απείλησε μόλις στο 4’ με σουτ του Ουγκράι, ενώ στο 12’ o Κουλούρης από εξαιρετική θέση, σούταρε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε όμως το σουτ του Έλληνα επιθετικού και έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Κρίστινσον απέκρουσε προσωρινά, όμως ο φορ του Ατρομήτου που πήρε το ριμπάουντ, δεν σημάδεψε σωστά.

Οι Περιστεριώτες πάντως, έχοντας κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, συνέχισαν να πιέζουν και στο 28’ απείλησαν ξανά με την κεφαλιά του Βασιλακάκη να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 33’ ο Ρισβάνης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, καθώς βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή, μετά από τράβηγμα του Γκόλια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία ευκαιρία της ΑΕΛ, με τον Μάντσον να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Λεοζίνιο, όμως λίγο μετά ήρθε το 1-0… από σπόντα. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μπρούνο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γρομητσάρη, πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στην εστία του Κρίστινσον, που αρχικά πρόβλαβε να διώξει αλλά ο Μπρούνο με τη βοήθεια του δοκαριού την έστειλε στα δίχτυα!

Μετά το γκολ η ΑΕΛ βγήκε μπροστά και προσπάθησε να αντιδράσει, από το 70’ έμεινε με 10 παίκτες, μετά την δικαιολογημένη αποβολή του Χούμπτσεφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  Έτσι λοιπόν, ο Ατρόμητος στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 85’ καθάρισε το ματς, με πολύ ωραίο πλασέ του Ουγκράι εντός περιοχής. Μάλιστα, στο 89’ έφτασε και μία ανάσα από το 3-0, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη ο Κωτσόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κρίστινσον έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση και κράτησε το 2-0 μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μέγερι, Σάκιτς (87’ Νάτσος), Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Βασιλακάκης (78’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Κουλούρης (83’ Κωτσόπουλος).

Λάρισα (3-5-2): Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Καρανίκας, Κοέφ (46’ Πίτι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρσι (46’ Λεοζίνιο), Ντέλετιτς, Κούνιτς (80’ Μπαργκάν).

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας).
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags