Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Μπογέ και… Ολυμπιακό - «Έγκλημα» της ΑΕΚ με… θύμα τον Ουζουνίδη
| 2018-09-23 17:11:00

Χαμός με Μπογέ και… Ολυμπιακό - «Έγκλημα» της ΑΕΚ με… θύμα τον Ουζουνίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός με Μπογέ και… Ολυμπιακό - «Έγκλημα» της ΑΕΚ με… θύμα τον Ουζουνίδη

Δεν πρόσεξαν και τώρα τρέχουν στην Ένωση!

Ο Λούκας Μπογέ αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ, με το ιατρικό τιμ της ομάδας να κρίνει πως ο Αργεντινός δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς συνεχίζοντας με συντηρητική θεραπεία.

Ο Μπογέ απουσιάζει περίπου ενάμιση μήνα από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην έχει κάνει ακόμα επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της.

Νεότερα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Ένωσης αισιοδοξούν ότι 22χρονος εξτρέμ μπορεί να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 7 Οκτωβρίου, ακριβώς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League.

Δηλαδή, στο πιο αισιόδοξο σενάριο ο Μπογέ θα συμπληρώσει ακριβώς δύο μήνες απουσίας, τη στιγμή που αν είχε μπει στο χειρουργείο όταν διεγνώσθη το πρόβλημα, θα βρισκόταν ακριβώς στο ίδιο σημείο με σήμερα, ωστόσο θα είχε διορθώσει πλήρως το πρόβλημά του. Διότι η φύση του τραυματισμού του Αργεντινού άσου είναι τέτοια, που θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Κάπως έτσι, ένας παίκτης που αποκτήθηκε με εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη για να κάνει τη διαφορά στις θέσεις των εξτρέμ παραμένει ακόμα… παρκαρισμένος, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags