Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η ΑΕΚ» - Αιχμές για τις... φτηνές μεταγραφές
| 2018-09-23 18:46:00

ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η ΑΕΚ» - Αιχμές για τις... φτηνές μεταγραφές

Sportdog Team
ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η ΑΕΚ» - Αιχμές για τις... φτηνές μεταγραφές

Τι αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, που διεξάγεται στην Τούμπα και στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπως για κάθε αντίπαλο, ετοίμασαν κι ένα σχετικό κείμενο για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της:

«Λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι της 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αντίπαλο του Δικεφάλου.

Το καλοκαίρι ήταν περίεργο για την ΑΕΚ αφού βασικά πρόσωπα της περασμένης σεζόν αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους από την ομάδα. Παρελθόν αποτέλεσαν οι Μανόλο Χιμένεθ, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Κονέ, Βράνιες, Μασούντ, Ανέστης και Γιόχανσον. Αποχωρήσεις που δημιούργησαν σημαντικά κενά στην Ένωση.

Η διοίκηση αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας. Οι μεταγραφικές κινήσεις ήταν περιορισμένες και αφορούσαν κυρίως ελεύθερους και δανεικούς παίκτες, καθώς χρήματα δαπανήθηκαν μόνο για την αγορά του Λιβάγια και του Αλμπάνη. Πέρα από τον νεαρό εξτρέμ, αποκτήθηκαν οι Σβαρνάς και Γιαννίκογλου από την ελληνική αγορά, επαναπατρίστηκαν οι Γιαννιώτας και Οικονόμου, ενώ ήρθαν και οι Άλεφ, Μπογέ και Πόνσε για την ενίσχυση της μεσαίας και επιθετικής γραμμής.

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά βάσει αποτελεσμάτων για την ομάδα του Ουζουνίδη, που μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, ενώ και στο πρωτάθλημα η Ένωση ξεκίνησε με το 3/3, κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 εντός έδρας, τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τον Πανιώνιο με 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Την Τετάρτη η Ένωση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τον όμιλο του Champions League, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ και έρχεται στην Τούμπα για να διατηρηθεί στην κορυφή, χωρίς τους Αλμπάνη και Μπογέ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags