Facebook Pixel Sportdog.gr | Ειρωνεία και «καρφιά» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ
| 2018-09-23 23:55:00

Ειρωνεία και «καρφιά» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ

Sportdog Team
Ειρωνεία και «καρφιά» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ

Δείτε τι έγραψαν οι Θεσσαλονικείς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε με ξεκάθαρη... μπηχτή για όσα συνέβησαν πέρυσι τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά επί της ΑΕΚ.

Στο match report της αναμέτρησης, οι άνθρωποι ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν βάλει με νόημα τον τίτλο "Όταν μετρούν τα γκολ...", με σαφές υποννούμενο για το περσινό ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Σε ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη, με 2-0 επί της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να παίξει ποδόσφαιρο, να κερδίσει μονομαχίες, να βρει τα γκολ που χρειαζόταν και να πάρει αυτό που δικαιούται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ έδειξε να πατάει καλύτερα και δημιούργησε κινδύνους για την εστία του Πασχαλάκη , με τον πορτιέρε του Δικεφάλου να αντιδράει εξαιρετικά όποτε χρειάστηκε. Μετά το 15΄ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και ξεκίνησε να ψάχνει διαδρόμους κόντρα στη διπλή ζώνη άμυνας της ΑΕΚ, ενώ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Βαρέλα σε εξ επαφής κεφαλιά.

Η ΑΕΚ απάντησε με δοκάρι του Λιβάγια, αλλά στο 29′ μίλησε η κλάση τουΠρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, βγήκε απέναντι στον Μπάρκα και εκτέλεσε για το 1-0.

Μαουρίσιο και Λημνιός δεν βρήκαν στόχο, ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά κεφαλιά του Μάνταλου και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα του Γκεστράνιους για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και στο 59′ διπλασία τα τέρματά του. Ο Μάτος έκανε μία κούρσα από δεξιά, χόρεψε την κιτρινόμαυρη άμυνα, συνδυάστηκε με τον Πρίγιοβιτς , έδωσε την ασίστ στον Σέρβο και αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου από εκεί και πέρα διαχειρίστηκαν άψογα τον αγώνα, έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ η ΑΕΚ είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Μπακασέτα.

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς βάφτηκε ασπρόμαυρο και ο ΠΑΟΚ πέρασε στην κορυφή, αφήνοντας την ΑΕΚ ένα βαθμό πίσω.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ ( Ράζβαν Λουτσέσκου ):  Πασχαλάκης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο ,Βιεϊρίνια , Μαουρίτσιο , Κάνιας , Λημνιός (75′ Ζαμπά ), Πέλκας (81′ Ελ Καντουρί ), Μπίσεσβαρ (89′ Βέρνμπλουμ ), Πρίγιοβιτς

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Λόπεζ, Γαλανόπουλος (64′ Κλωναρίδης), Σιμόες (87′ Τσόσιτς), Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάια, Πόνσε (70′ Γκάλο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags