Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αφιέρωση Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ μετά τα... περσινά και η αποκάλυψη μετά την ΑΕΚ!
| 2018-09-24 00:13:00

Η αφιέρωση Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ μετά τα... περσινά και η αποκάλυψη μετά την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Η αφιέρωση Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ μετά τα... περσινά και η αποκάλυψη μετά την ΑΕΚ!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Σέρβο άσο.

Για τη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να αποκαλύπτει ότι ήταν τραυματίας πριν δύο ημέρες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας και την παρουσία των φιλάθλων. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με καυτή ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας ήταν ο 12ος παίκτης. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κόσμο όσο και τους συμπαίκτες μου. Αν και δεν είχα σκοράρει ξανά απέναντι στην ΑΕΚ δε το σκεφτόμουν πριν τον αγώνα. Μπήκα μέσα με καθαρό μυαλό και με την πολύτιμη βοήθεια των συμπαικτών μου κατάφερα να πετύχω δύο γκολ και να συμβάλλω στη νίκη», σχολίασε αρχικά.

Για το... δέσιμο που έχει με τον ΠΑΟΚ:

«Πρώτα απ’όλα εκτιμάω πολύ την πόλη και την ομάδα που βρίσκομαι, με βοηθάνε να ξεπερνάω τους τραυματισμούς. Κάτι που δε το ξέρετε, πριν από δύο ημέρες είχα ένα νέο τραυματισμό και ήθελα πολύ να τον ξεπεράσω και να αγωνιστώ σήμερα. Είχαμε στόχο στην αρχή της χρονιάς στόχο να μπούμε στους ομίλους του Champions League, φτάσαμε πολύ κοντά αλλά δε το καταφέραμε. Έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη και γι’αυτό έχω έξτρα κίνητρο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς, ξεκουράζεσαι όταν τελειώσει η... δουλειά τώρα έχουμε πολλά σημαντικά ματς μπροστά μας».

Για τα... γκολ του:

«Όταν αγωνίζομαι δεν κοιτάω ποιος είναι ο αντίπαλος. Θέλω να σκοράρω σε όλα τα ματς. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με τον Άρη και θέλω να σκοράρω απέναντί του. Το σκοράρισμα είναι δουλειά του επιθετικού, ωστόσο όλα προέρχονται από την ομαδική δουλειά».

Σχετικά με το... εντυπωσιακό πρώτο γκολ που πέτυχε απόψε:

«Ήταν ένα ωραίο γκολ. Έτρεξα και κατάφερα να σκοράρω. Παρά την καλή αυτή βραδιά, έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά».

Για τον στόχο του:

«Στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να εμφανίζομαι καλύτερος. Θέλω να σκοράρω πάρα πολλά γκολ. Η εξέλιξη μου στον ΠΑΟΚ είναι φυσιολογική, θέλω να βγάζω το 100% στο γήπεδο και να σκοράρω πολύ. Παρόλα αυτά πρωταρχικός στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει νίκες. Είμαστε μία νέα ομάδα που έχουμε τον ίδιο προπονητή δεύτερη σεζόν, έχουμε κάποιους νέους παίκτες που προσθέτουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στον ΠΑΟΚ. Εξελισσόμαστε και δουλεύομαι για να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τη φανέλα του που την πέταξε με κλειστά μάτια στην εξέδρα μετά το σφύριγμα της λήξης:

«Θέλανε όλοι τη φανέλα μου. Την πέταξα στην κερκίδα όπως πετάει η νύφη την ανθοδέσμη».

Κλείνοντας ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σημείωσε ότι αφιερώνει τα δύο σημερινά του γκολ στον σύλλογο του ΠΑΟΚ:

«Μετά τα περσινά γεγονότα, όλοι πέρασαν πολλά. Οπότε θέλω να αφιερώσω αυτά τα δύο γκολ στον σύλλογο και τους ανθρώπους του»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags