Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανήκουστα και πρωτοφανή πράγματα με Λουτσέσκου και Ουζουνίδη - Νέα «κόντρα», ποιος... κέρδισε;
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-24 20:15:00

Ανήκουστα και πρωτοφανή πράγματα με Λουτσέσκου και Ουζουνίδη - Νέα «κόντρα», ποιος... κέρδισε;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανήκουστα και πρωτοφανή πράγματα με Λουτσέσκου και Ουζουνίδη - Νέα «κόντρα», ποιος... κέρδισε;

Νέο καυτό παρασκήνιο από τη μάχη των δύο Δικεφάλων.

Μπορεί να βρισκόμαστε περίπου 24 ώρες μετά τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι της Τούμπας, ωστόσο το τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται μέσω δηλώσεων, διαρροών και σχολίων των ανθρώπων τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ.

Παράλληλα όμως και επειδή δεν… τελείωσαν όλα στο χθεσινό παιχνίδι, το οποίο άλλωστε δεν έκρινε και τίποτα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της μάχης για τον τίτλο, οι δύο Δικέφαλοι συνεχίζουν τον «πόλεμο» και σε άλλα πεδία.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έχουν αυξηθεί οι «μουρμούρες» για το Κύπελλο Ελλάδας και το γεγονός ότι η ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Λαμία, καθώς η ομάδα από την Φθιώτιδα αγωνίζεται αυτή την ώρα και δεν γινόταν να παίξει σε 48 ώρες ξανά, αν και τυπικά θα μπορούσε.

Εκτός από το ματς της Ένωσης για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, αναβλήθηκαν επίσης και το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός και ΑΕΛ – Πανιώνιος, καθώς Παναιτωλικός και Πανιώνιος επίσης έπαιζαν την Δευτέρα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ματς το Σάββατο όπως και η ΑΕΛ.

Ωστόσο, παρότι υπήρξε σχετική συζήτηση, δεν υπήρξε αναβολή των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Άρης και Ολυμπιακός – Λεβαδειακός. Μάλιστα, όσον αφορά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, αυτός που ήθελε την αναβολή ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς δεν θέλει την έξτρα κούραση ενόψει της αναμέτρησης την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι Θεσσαλονικείς θα ήθελαν να αναβληθεί και η δική τους αναμέτρηση, όπως έγινε με την ΑΕΚ, εξέλιξη που προφανώς και χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που επίσης δεν ήθελε να δώσει ένα έξτρα παιχνίδι η ομάδα του.

Επίσης, ανάλογα παράπονα έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ζήτησε από την ΕΠΟ να μην γίνει μία μέρα νωρίτερα η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ώστε να έχουν ίδιες μέρες ξεκούρασης με τον ΠΑΟΚ (παίζουν Πέμπτη οι Πειραιώτες), όμως η Ομοσπονδία δεν έκανε δεκτή την πρότασή τους, παρότι ήδη είχαν συμφωνήσει τόσο οι Βιωτοί όσο και το συνδρομητικό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags