Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο φινάλε – Πήρε βαθμό η Λαμία από τον Παναιτωλικό με γκολ στο 99’! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-24 21:04:00

Απίστευτο φινάλε – Πήρε βαθμό η Λαμία από τον Παναιτωλικό με γκολ στο 99’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο φινάλε – Πήρε βαθμό η Λαμία από τον Παναιτωλικό με γκολ στο 99’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντέντζο έγραψε το 2-2 μετά από χαμένο πέναλτι.

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Λαμία, η οποία με γκολ στο 95’ του Αντέντζο, που πήρε το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Μαστούρ, έφυγε με το 2-2 από το Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός είχε προηγηθεί 1-0 στο 27’ με τον Μάζουρερ, ο Επστάιν είχε ισοφαρίσει προσωρινά, ενώ ο στο 88’ ο Μανά είχε γράψει το 2-1! Οι Αγρινιώτες πάντως λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη στο 101’, όταν ο Μαρινάκης σκόραρε για το 3-2, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, κυρίως λόγω της Λαμίας η οποίας μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο να κυνηγήσει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, μόλις στο 3ο λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Μπερτόλιο, ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ είπε «όχι» και στο 16’ όταν σταμάτησε με τα πόδια το πλασέ του Επστάιν από πολύ κοντά.

Η Λαμία πάντως συνέχισε να πιέζει και στο 21’ έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπερτόλιο βγήκε τετ α τετ από κεφαλιά πάσα του Μπαράλες, όμως ο Κυριακίδης κατάφερε να σταματήσει και τον Αργεντινό!

Στο 27’ λοιπόν, κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά από τραγική αμυντική αντίδραση των Μπαράλες και Καραμάνου, ο Μάζουρερκ με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ανάλογα καλός ρυθμός υπήρχε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 55’, όταν ο Μοράρ δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ, ενώ στο 74’ έγινε το 1-1. Ο Μπερτόλιο βρήκε τον Επστάιν με τρομερή κάθετη και ο Γερμανός πλάσαρε σωστά και έφερε το ματς στα ίσια.

Μετά την ισοφάριση ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά και στο 88’ κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ Ο Βασιλαντωνόπουλος μετά από τραγικό λάθος δεν έδιωξε την μπάλα από την περιοχή της Λαμίας, αυτή έφτασαν στον Μανά που με υπέροχη κίνηση και πλασέ έγραψε το 2-1.
 

Κι ενώ στο Αγρίνιο πανηγύριζαν τη νίκη τους, στο 95’ ο Μιχάι σταμάτησε με το χέρι την μπάλα στην κεφαλιά του Μπαράλες και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαστούρ, ο Κυριακίδης τον νίκησε, όμως ο Αντζέντζο πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-2!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags