Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Σάββα: «Μόνο Άγγλοι και Γερμανοί όπως ο Ολυμπιακός – Ζητάω από τον κόσμο να…»
| 2018-09-24 23:57:00

Τρομερές ατάκες Σάββα: «Μόνο Άγγλοι και Γερμανοί όπως ο Ολυμπιακός – Ζητάω από τον κόσμο να…»

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Σάββα: «Μόνο Άγγλοι και Γερμανοί όπως ο Ολυμπιακός – Ζητάω από τον κόσμο να…»

Τι είπε για την αγχωτική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη συνεχόμενη, η δεύτερη στο 90ο λεπτό. Είναι μεγάλη δουλειά αυτή για τον Ολυμπιακό γιατί οι παίκτες πιστεύουν πλέον ότι και στα τελευταία δευτερόλεπτα μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι. Και εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει που πήρε τους τρεις βαθμούς. Εγώ θέλω να παίρνω τρεις βαθμούς και να τους ρίχνω μέσα στη βαλίτσα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί βλέπει τι κάνει ο κύριος Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Η ομάδα ακόμη δεν έχει έρθει στο σημείο που όλοι μας θέλουμε και επόμενο είναι αυτό όταν χτίζεται μια καινούργια ομάδα. 

Χάρηκα αυτό τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ήταν κόσμιος, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα, τους ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω έτσι να είναι σε όλα τα παιχνίδια. Με αυτούς τους φιλάθλους ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν και τίποτα ανάγκη. Επίσης θέλω να πω ότι την Πέμπτη στο γήπεδο, ακόμη και στο Κύπελλο Ελλάδας πρέπει να μαζεύονται όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, να εμψυχώσουν τα παιδιά. Να γίνουν όπως ο παλιός Ολυμπιακός. Είδατε ήδη ότι κοντεύουν να μας φτάσουν εμάς. Της εποχής εκείνης. Δίνουν και την καρδιά και την ψυχή τους. Δεν έχει καμία σημασία. 

Το σπουδαιότερο είναι ότι πιστεύουν στη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μόνο οι Γερμανοί και οι Άγγλοι κυνηγούν τα τελευταία λεπτά. Και χαίρομαι για τον Ολυμπιακό. Και πάλι συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους παρακαλώ εγώ προσωπικά να έρχονται σε όλα τα γήπεδα για να κάνουν την ατμόσφαιρα που έκαναν και σήμερα στον Πανιώνιο που έμοιαζε σαν έδρα του Ολυμπιακού. Κοσμίως επαναλαμβάνω, να μην δίνουμε δικαιώματα σε κανέναν. Γιατί έτσι θα ανέβει το ποδόσφαιρο και η Ελλάς». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags