Facebook Pixel Παίζει με τη φλόγα ο Μαρτίνς - Αυτοί «καίγονται» - Τι γίνεται στα αποδυτήρια - Ποιος Φορτούνης; Ο…
| 2018-09-25 14:10:00

Παίζει με τη φλόγα ο Μαρτίνς - Αυτοί «καίγονται» - Τι γίνεται στα αποδυτήρια - Ποιος Φορτούνης; Ο…

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίζει με τη φλόγα ο Μαρτίνς - Αυτοί «καίγονται» - Τι γίνεται στα αποδυτήρια - Ποιος Φορτούνης; Ο…

Δεν «κολλάει» σε ονόματα ο Πορτογάλος. Παίρνει τεράστια ρίσκα…

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος και να έκανε το 4Χ4, όντας μόνος πρώτος στην κορυφής της βαθμολογίας, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν να νικήσουν στη Νέα Σμύρνη, όπως στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη».

Αυτό ενδεχομένως να οφείλεται και στο γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει το ροτέισον, ή όσο θα έπρεπε τουλάχιστον βάσει του «τριπλού» προγράμματος των ερυθρολεύκων (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη), αφού έπειτα από δύο μήνες επίσημων αγώνων, οι εναλλακτικές λύσεις που έχει επιλέξει σε επίπεδο 11άδας αφορούν: τον Χασάν «Κόκα», ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ένα ματς βασικός, τα 60 λεπτά του Μπίμπρας Νάτχο, τον Γιασίν Μεριά αντί του Ρόντερικ Μιράντα (λόγω του ότι ο δεύτερος είχε κακές εμφανίσεις) και τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος είναι ο μοναδικός που «σπάει» πιο συχνά την τριάδα πίσω από τον βασικό σέντερ φορ.

Οι λύσεις που επιλέγει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι περιορισμένες έως τώρα -ακολουθεί βεβαίως το ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, κι αυτό έχει αρχίσει και φαίνεται σε σημαντικούς παίκτες της 11άδας που δείχνουν σημάδια κούρασης. Όπως ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος μετά και τα ματς της Εθνικής δείχνει καταπονημένος, αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος είναι εμφανές ότι έχει εξαντληθεί και δεν έχει τα τρεξίματα των πρώτων αγώνων. Παράλληλα, μια κόπωση έβγαλε στη Νέα Σμύρνη και ο Μαντί Καμαρά.

Κλίμα, δικαιοσύνη και… τοτέμ

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να πιστώσουμε στον προπονητή το κλίμα στα αποδυτήρια, το οποίο δείχνει να είναι εξαιρετικό. Κι αυτό φάνηκε τόσο στους έξαλλους πανηγυρισμούς μετά το γκολ της νίκης, όσο και σ’ αυτούς που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα μπροστά στο πέταλο των οπαδών της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να μην «κολλάει» στα ονόματα. Κάτι που αποδείχθηκε και χθες, στην αλλαγή του Κώστα Φορτούνη. Από τις πρώτες συστάσεις που πήραν, άλλωστε, οι Πειραιώτες για τον Πορτογάλο τεχνικό, πριν αποφασίσουν να τον προσλάβουν, ήταν ότι δουλεύει πολύ και σωστά, ενώ είναι δίκαιος με τους παίκτες του.

Πάντως, με την ευκαιρία, αξίζει να αναφέρουμε πως το «τοτέμ» φέτος στον Ολυμπιακό είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος «μάγος» είναι αυτός που έχει «τρελάνει» όχι μόνο τον Πέδρο Μαρτίνς με τις ικανότητές του, αλλά και άπαντες στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Τσιμίκας τώρα; Αυτή θα είναι η μεγάλη «κλοπή» - Έγινε «χαμός» σε παιχνίδι του Ολυμπιακού

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags